|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου λυπαμαι, εγω οπου και να ρωτησα για την δικη σου περιπτωση, εχω και ενα φιλο εκπαιδευτη σκυλων, ολοι ηταν απαισιοδοξοι. πηρες τηλ. τον κτηνιατρο που σου ειπα?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν τα πραγματα δεν πανε καλα...μεινε μαζι του την τελευταια του στιγμη..
δε χρειαζεται να σε βλεπει...σε μυριζει..σε νιωθει...τα ζωα εχουν αισθησεις που εμεις δε μπορουμε να κατανοησουμε πληρως. του προσεφερες πολλα....αν ειναι να φυγει..κανε του και αυτο το τελευταιο δωρο. λυπαμαι πολυ. μακαρι να γινει καποιο θαυμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πηρα στον Βλαχοπουλο τωρα το μεσημερι, αν ειναι προχωρημενο σταδιο ειναι απαισιοδοξος, και θελει βεβαια να τον δει. Ετσι οπως ειναι ομως, μηπως τον παιδεψω αδικα; Δεν μπορει ουτε καθιστος να ισορροπησει ο κακομοιρος... Πηρα πριν απο λιγο, δεν απαντησε, αλλα θα ξαναπαρω. ------------------------- Tωρα που τον ειδα, με γνωρισε, και προσπαθησε να χουρχουρισει. Τα ειπαμε λιγακι, τον ειδα να ανταποκρινεται καλυτερα, αλλα... Τουλαχιστον μου εδωσε την εντυπωση οτι αυριο θα με περιμενει, και του εδωσα να καταλαβει οτι θα ειμαι εκει... Η γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ελπιδα ακομα να το γυρισει το ματς...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 20-02-12 στις 20:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ξερω τι περνας γιατι στη θεση σου ημουν κ εγω...αυτη η ανισορροπια που εχει και δε μπορει να σταθει καθολου ορθιος μου θυμιζει την αρρωστια που ειχε η ροτβαιλερινα μου πριν 3 χρονια τετοιο καιρο...η διαγνωση ηταν η παλιοαρρωστια στο συκωτι και στη σπληνα..δυσκολα τα πραγματα δηλαδη..της καναμε αμεσως μια ακριβη εγχειρηση αλλα δεν αντεξε πανω απο μηνα...μεχρι τελευταια στιγμη(γιατι τελικα της καναμε ενεση για να κοιμηθει)ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα αντεξει..ετσι να εισαι και εσυ...αισιοδοξος οτι ολα θα πανε καλα...κανε αξονικες και γυρισε αρκετους κτηνιατρους μεχρι να παρεις την οποιαδηποτε αποφαση...μπορει να εινα ιαπο κατι πολυ σοβαρο μεχρι πχ συστροφη εντερου...ελπιζω να πανε ολα καλα...πιστεψε με οταν μπαινω στο φορουμ ανοιγω με αγωνια το συγκεκριμενο θεμα για να δω καποαι στιγμη θετικα νεα..
|
|
|||
|
|||
![]()
ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!
τις προαλλες ημουν στον κτηνιατρο μ και ηταν ενα σκυλι ποϊντερ που ειχε παθει ακριβως το ιδιο! ο κτηνιατρος ειπε στο αφεντικο του σκυλιου οτι ειναι σε ασχημη κατασταση το σκυλι και θα προσπαθησει να κανει οτι καλυτερο μπορει! ο ιδιοκτητης...απο την αλλη λεει αν ειναι να τρεχω να τον βλεπω και να θελει τοσο φροντιδα να του κανεις μια ευθανασια να τελειωνει... και ο κτηνιατρος τ λεει δεν ειναι αυτη η λυση να τ κανω ευθανασια. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν του εκανε την δουλεια πια και επρεπε νε κλεισει τον διακοπτη...
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ με το γατουλη σου ...........
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κουραγιο φιλε.
και μενα 2 φορες που αρρωστησε ο σκυλος μου ημουν χαλια. δεν μπορουσα να χαρω με τιποτα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
clown loach μαυρη βουλα στην κοιλια | christoskast | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-10-11 19:48 |
ενας βατραχος στην σαλατα μουυυ | μυρτω | Άλλα ζώα | 11 | 30-04-11 02:13 |
Πριξιμο στην κοιλια μονομαχου | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 43 | 08-12-10 10:45 |
Μονομαχος με πρηξιμο στην κοιλια | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-02-09 10:15 |