|
|
|||
|
|||
![]()
H αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι να αγοραζα ενα αλλο ενυδρειο(απο το ιδιο μαγαζι)...και να μου επερνε αυτο πισω...με καποια χρηματικη διαφορα.Εκτος αν το θελει καποιος απο δω..βεβαια αυτο πρεπει να γινει αμεσα...το ενυδρειο ειναι με βαση(μαυρο)
|
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να παρεις νεο ενυδρειο.αν ητανε καποια κολληση στα τζαμια θαλεγα ναι,αλλα για την κοντρα που αποτι φαινεται μαλον απλα σου ετυχε "κουφη" ζημια δε νομιζω οτι χρειαζεται.
πηγαινε παρε ενα δοχειο απο Ikea πλαστικο και βαλτα μεσα με νερο απτο ενυδρειο,φιλτρο κ θερμοστατη οπως σου ειπανε και μια χαρα θα ειναι τα ψαρια. κατεβασε και τη σταθμη αρκετα στο ενυδρειο και θα στο κολλησουν χωρις προβλημα.κιεγω anubias εχω και οι κολλησεις της πανω κοντρας ειναι τοσο μεγαλες και ολοστρογγυλες που μου ειχε κανει εντυπωση οταν τις ειδα πρωτη φορα.δε νομιζω οτι θα ξεκολλησουνε ποτε.ητανε πολυ κουφο που σου ετυχε τετοιο πραγμα.μπορει στο δικο σου να επεσε λιγη σιλικονη παραπανω η λιγο λιγοτερη και να ετυχε.αφου βρισκεις ακρη και στο φτιαχνουνε κιολας στο σπιτι εισαι και τυχερος μεστην ατυχια σου.δεν ξερω κατα ποσο θα το κανανε ολα τα μαγαζια αυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω το δικο μου α1800 το πηρα χωρις βαση και μου λεγανε οτι αν το παρεις χωρις βαση μπορει να ανοιξει κλπ κλπ...και δεν θα εχεις εγγυηση.βλακειες δηλαδη.φιλε μου η γνωμη μου ειναι να το αντικαταστησεις χωρις να δωσεις ευρω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια εχεις που πρεπει να μεταφερθουν?
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο που ξεκολλησε?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sx21 : 19-02-12 στις 16:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε απο ΙΚΕΑ ενα μεγαλο πλαστικο καδο αποθηκευσης εχει μεγαλα και πολυ οικονομικα. (νερο απο το ενυδρειο βαζεις φυσικα)
Βαλε τα ψαρια, φιλτρα και θερμαντηρα μεσα να δουλευουν οσο γινεται η δουλεια. Μπορεις αν θελεις να παρεις βαρελι (καταλληλο για τροφιμα) να το εχεις στην πορεια και για σωστες αλλαγες νερου. (Πειραιως 145 σχεδον απεναντι απο τον ΙΟΝ) Το 35-40% των λιτρων του ενυδρειου (να χωραει οσο νερο μπορει να χρειαστει για αλλαγη) Ωστοσο σαν θελεις να παρεις 150 εκ και συμφερει και δεχονται, προχωρα. (ιδια διασικασια φυλαξης ψαριων για τη μεταφορα)
|
||||
|
||||
![]()
αν θες και μπορεις να κανεις τετοια ανταλλαγη καλα ειναι,κιεγω θα την εκανα.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.ikea.gr/DefaultLM.aspx?pa...ults&txt=samla
http://i225.photobucket.com/albums/d...0service/2.jpg
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με anubia nana. | doctor | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-09-09 23:41 |
προβλημα σε anubia! | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-04-08 15:47 |
Προβλημα με anubia | kokbeast | Malawi | 8 | 25-03-08 11:24 |
Anubia Προβλημα | Stilatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-06-06 00:49 |