|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σας υπερ -ευχαριστω ολους σας ( και τον φιλο που μου εστειλε πριβε μνμ) για οσα μου λετε αλλα...
![]() Ωραια και καλα οσα μου λετε, αλλα για καποιον που θελει να ασχοληθει και οχι για μενα που ξαφνικα βρεθηκα με 2...μωρακια που ναι μεν ειναι αξιολατρευτα αλλα... ![]() Αν ηταν αλλος στην θεση μου, μπορει να τα...πετουσε ή να τα αφηνε εκει που ειναι, να ψοφουσαν καποια στιγμη και να ελεγε οτι λενε ολοι, οτι δεν ζουν πολυ κλπ-κλπ Αν τα δωσω σε πετσοπ, αυτοι λογικα θα τα πουλησουν οποτε δεν ειναι λυση και αυτο... Αν ηταν πιο απλα τα πραγματα, οκ να δινα π.χ. 50-60 ευρω να τους επαιρνα ενα σπιτακι, αλλα εδω θελει ολοκληρη μελετη το πραμα, ενυδρειο με 60-80 λιτρα τουλαχιστον χωρητικοτητα, καλο φιλτρο, μπολι (που ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι...), χαλικα-φυτα-τροφες-αντιχλωρια-μετρησεις νερου, κι ενα σωρο αλλα που μπορει να μην τα ξερω... Η φιλη μου λεει, να τα βαλουμε μεσα σε μια γυαλα, αλλα και αυτο με στεναχωρει... Η λυση του platy, μαλλον μου δειχνει ενδιαφερουσα αλλα κι εκει δεν εχω καταλαβει πολλα. Απο το ικεα τι κουτι δηλ. να παρω; ενα μεγαλο και διαφανο; αν ειναι κατι τετοιο, το παιρνω απο αλλου, να μην τρεχω εκει δηλ. περιπου τι χωρητικοτητα να χει; (απορια ιλιθια: δεν υπαρχει κινδυνος να πηδηξουν εξω; ) Και φιλτρο; αυτο που προταθηκε μπορω να το βρω πουθενα...κοντα; (αθηνα μενω) Δεν χρειαζεται τπτ αλλο μεσα; π.χ. χαλικι...Επισης αυτο με το μπολι με αγχωνει...πως να το βρω και πως να το βαλω, εδω δεν ξερω καλα-καλα τι μορφη εχει, με αλλο τροπο δεν γινεται; Και αλλαγη νερου πως θα την κανω; θα κουβαλαω τον κουβα στο μπανιο; Δεν ξερω, μου φαινονται ολα αυτα πολυ...δυσκολα! Αν καταληξω κατι σε στυλ γυαλας, εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε; |
|
||||
|
||||
![]()
μην πελαγωνεις..ειναι ολα απλα και ευκολα...ακουσε με ...το κουτι..ειναι αποθηκευτικο κουτι...
![]() ![]() οσο για τις αλλαγες....θα χρησιμοποιεις ενα κουβα σφουγγαρισματος για να βγαζεις το νερο(ειτε με μεγαλη κανατα,ειτε με λαστιχο =συγκοινωνουντα δοχεια= ) και για να το γεμιζεις ενα κουβα καθαρα και μονο για χρηση τετοια ο οποιος δεν εχει ερθει ποτε σε επαφη με χημικα(χλωρινες κλπ)....αυτα για την ωρα..διαβασε καλα και οτι δνε καταλαβε ξαναρωτα το..οταν προβεις στην αγορα..θα στα πουμε πιο αναλυτικα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |