|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε scooby14
------------------------- παιδια "yellow alert"!! το ενα μου caeruleus εχει προβλημα. Ειναι ενα απο τα μικροτερα. 4 εκατοστα το πολυ. Εδω και ωρα το βλπω να μασουλαει αμμο και να την φτυνει. αλλα την μασουλαγε αρκετη ωρα. Τωρα πριν λιγο το ειδα και εχει πρηστει η κοιλια του! βασικα μου φανεται οτι εχει καταπιει πολυ αμμο !! Η το κανει επιτηδες για ανακουφιστει απο κατι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 18-02-12 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Nα κατάπιε άμμο μου φαίνεται αδύνατο!!! Συνήθως τη μασουλάνε και την φτύνουν!
Μήπως έφαγε πολύ και πρίστηκε? Για περίγραψε μας τη διάθεση του! |
|
||||
|
||||
![]()
ανεβασε λιγο την σκληρωτιτα του ενυδρειου σου με καποιο μπαφερ ή με μαγηρικη σοδα... βγαλε φωτο απο το ψαρακι μηπως ειναι κανενα bloat...
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα mbuna βάζουν άμμο στο στόμα τους για να καθαρίζουν τα βράγχια τους ή ψάχνοντας για υπολείμματα τροφής..
Να καταπίνει άμμο αποκλείεται.. ![]() Βάλε και μια φωτο αν μπορείς για να δούμε το πρήξιμο στην κοιλιά.. |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει παιδια ειναι οκ το ψαρι . πηγα σινεμα και οταν γυρισα ηταν οκ.
Μαλλον δυσκοιλιοτητα ηταν χαχα. μαλον παραφαγε. Τρωνε τοσο λαιμαργα που αν καποιο ειναι κρυμμενο και χασει πχ 10 δευτερολεπτα μεχρι να συνειδητοποιησει τι γινεται θα φαει σιγουρα λιγοτερο και τα αλλα σιγουρα περισσοτερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαυτό μην ανοίγεις ξαφνικά το καπάκι και ταίζεις..πριν ταίσεις κάτσε λίγα δευτερόλεπτα μπροστά στο ενυδρείο ωστε να σε δουν όλα και να ανέβουν επιφάνεια για μάσα.. Και ξεκίνα να τα ταίζεις με το χέρι να συνηθίζουν.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσέχεις καμια φορά μην πάθει κανένα ψάρι κανα bloat! τότε να ανησυχείς!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πως ακριβως γινεται αυτο? παιρνω φυλλο φυλο και βουταω το χερι μου λιγο μεσα με την τροφη και περιμενω να ερθει το ψαρι? και αν ερχεται συνεχει ατο ιδιο? Ασε που παρατηρησα και το αλλο! οταν τα ταιζω δεν καταπινουν! ανοιγουν το στομα και αρπαζουν οτι μπορουν και μετα τα μασουλανε με την ησυχια τους και τα καταπινουν! πολυ λαιμαργα ζωντανα. ------------------------- πρεπει να εχουν παρει και λιγο μποι! λιγο. ισως να ειναι και η ιδεα μου. 10 μερες τα χω τα labido και 1 εβδομαδα τα moorii Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 20-02-12 στις 09:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
όχι όχι, δύσκολο έως αδύνατον να τα ταίσεις ένα ένα!
![]() καλό είναι να ακολουθείς ένα "τελετουργικό" πχ να καθίσεις μπροστά με ηρεμία ώστε να αρχίσουν να έρχονται (έχοντας συνηθίσει) για φαγητό τόσο τα θαρραλέα όσο και τα λιγότερο θαρραλέα κατά το δυνατόν. Τότε, έχοντας τη "μερίδα" στα δάχτυλα βάζεις λίγο μέσα το χέρι και την αφήνεις μέσα στο νερό με τη μία. Η τροφή σκορπίζει και έτσι όλα έχουν τις ευκαιρίες τους να φάνε (όχι λίγο λίγο γιατί έτσι μπορεί να φάνε μόνο τα πιό δυνατά/θαρραλέα) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |