|
#1
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου
![]() ![]()
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ το οπτικο δεν το ειχα σκεφτει αν και ισως λυνεται με το να βαλω τα πλαινα ξυλα που θα ντυσουν το επιπλο στην ακρη και ετσι να φαινεται σαν ενιαιο επιπλο και ισως να δωσει και λιγο μεγαλυτερη αντοχη και να κανω 4 πορτακια. Παντως thanks για την παρατηρηση με βοηθησες αρκετα.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Για εμένα πρέπει να υπάρχει και αντοχή και καλαισθησία.Φαντάσου ένα άριστο οπτικά ενυδρείο με μια χάλια βάση. Δεν θα σου σπάει τα νεύρα το σύνολο;;;; Για να μην πω για τη βάση που θα εγκαταλείψει και θα σου καταστρέψει ενυδρείο και σαλόνι.
Το κόστος για να κόψεις κάποια νέα ξύλα πιστεύω ότι δεν είναι μεγάλο. Για εμένα καλύτερα να σκεφτείς τι οπτικό αποτέλεσμα θες και να προχωρήσεις με σίγουρα βήματα για κάτι όμορφο και ανθεκτικό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαση και ενυδρειο εκατοστα | vaspiou | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 15-03-11 13:30 |