|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες στην αφρικη λοιπον!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
|||
|
|||
![]()
βάλε 2 χαρεμάκια των 4 ατόμων έκαστο. (με τίποτα παραπάνω γιατί θα έχεις και γέννες!)
θα σου πρότεινα το ένα να είναι Labidochromis caeruleus και το άλλο έπειτα το ψάχνεις στην πορεία, απλά όχι πάλι labidochromis για να μην έχεις ιβρυδισμό και όχι demasoni γιατί θέλεις καμιά 10αριά.. ![]() Welcome to Africa!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ θα σου πρότεινα:
1επιλογή: demasoni ομαδα 2επιλογή: caeruleus και maingano 3επιλογή: saulosi 4επιλογή: acei και caeruleus 5επιλογή: socolofi και caeruleus 6επιλογή: ότι άλλο θες με προσοχή στους χρωματισμούς και στις οικογένειες καθώς μπορεί να υπάρχει κύνδινος υβριδισμού! |
|
|||
|
|||
![]()
Μια συμβουλη κ απο μενα ειναι αν θες ησυχο ενυδρειο οπωσδηποτε το ενα χαρεμακι να ειναι ta caeruleus και επισης αν θες 2ή 3 ειδη να βαλεις αρκετες κρυψωνες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά ευχαριστώ κτα αρχάς όλους για τις συμβουλές.. Επείδη τα caeruleus δεν μου αρέσουν πολύ δεν ξέρω τι θα κάνω.. Για να τα προτείνεται όλοι σημαίνει οτι είναι ΄καλά΄ ψάρια για έναν αρχάριο σε αυτη τη λίμνη οπότε θα το σκεφτω και πρέπει μάλιστα να τα δω και από κοντά γιατί μπορεί να μου αρέσουν περισσότερο..
Οπότε με τα demasoni δεν μπορώ να βάλω κατι άλλο. Ομως με προβληματιζει το γεγονος ότι θεωρούνται δύσκολα ψάρια σύμφωνα με το σαιτ που μου έδωσε ο Κλεόβουλος... Εκτός απο τα demasoni μου αρέσουν πολύ τα εξής :Metriaclima callainos,saulosi,acei,M. lombardoi "Kenyi",P. spilonatus (Tanzania).Πάντως είμαι ανοιχτός σε συνδυασμό με caeruleus.. Ευχαριστω πολύ παιδια! |
|
||||
|
||||
![]()
Δες τους συνδιασμούς που σου αναφέρω πιο πάνω! Όλα τα ψάρια που σου αναφέρω είναι σχετικά ήρεμα! Τα μόνα άγρια είναι τα ντςμασόνι και γι'αυτό στα λίτρα σου μπαίνουν μόνα τους διότι είναι άγρια! Βέβαια υπάρχουν και τα saulosi τα οποία σου τα βάζω μόνα τους όχι επειδή είναι επιθετικά, αλλά λόγω του διαφορετικού χρωματισμού των φύλλων τους! Δηλάδή ένα spiece tank με saulosi θα έχει και μπλε και κιτρινο!
Βέβαια, η επιλογή είναι δικιά σου στο τι θα βάλεις! Δεν αποκλείω κανένα ψάρι! Απλά σου αναφέρω δυνατούς συνδιασμούς! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ 12,500 λίτρα (Βήμα προς βήμα) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 286 | 27-03-14 11:21 |
Παλιος στις κιχλιδες νεος στην λιμνη Malawi | tsaftsouf | Malawi | 12 | 11-12-11 22:59 |
Video για λιμνη Malawi | mariakis | Malawi | 6 | 12-02-11 00:17 |
Ερώτηση προς Χανιώτες με Malawi..! | makis206 | Malawi | 3 | 19-09-08 14:06 |