|
|
||||
|
||||
![]()
Ρωταω γιατι μου εχουν παρει νερο οι 2 και μαλιστα χωρις να ειναι τελειως βυθισμενοι.
Τronic γραφουν επανω. Τον θελω για το δοχειο προετοιμασιας του νερου των αλλαγων, και επειδη δεν θα τον βλεπω, για αυτο ψαχνω για καποιον που αποδεδειγμενα δεν παιρνει νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ είμαι 100% υπέρ των Jagger. Βέβαια έχω και εναν sacem του οποίου η κεφαλή κουνιέται, και τον χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα στο δοχείο αλλαγής νερου.
Αν δεν σου άρεσουν οι jagger, μετά πιστευω η μόνη επιλογή είναι η scheggo τιτανίου. Βέβαια ξεφευγουν πολύ για δοχείο αλλαγής, γιατί θελουν και ελεγκτη.
|
||||
|
||||
![]()
μπα...scheggo ειναι υπερβολη για δοχειο αλλαγης..κ ανεβαινει κ η τιμη....κ sacem εχω..και εχει βγει σκυλι(στο γαριδαδικο ο συγκεκριμενος)....δες και πραξε αναλογα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια η υγρασια ειναι υγρασια για τα ηλεκτρονικα.
Ανοιξα τον εναν απο τους 2 που μου το παρουσιασε, και ειχαν μαυρισει ολες οι κολλησεις. Ασε που ειχε κολλησει κλειστος... Για τους Rena εχετε καμια γνωμη;
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω εναν παλιο και ειμαι ευχαριστημενος.γενικα ειναι ακριβη και ποιοτικη σαν εταιρια..(τουλαχιστο στα ενυδρεια της)..τωρα για θερμοστατες.δεν ξερω-αν εχεις βρει καποιο στειλε να δουμε ....σου ειπα..για μενα ο jagger ειναι ο καλυτερος απο την αποψη οτι φτανει μεχρι τους 34-35 βαθμους εν αντιθεση με αλλους (βεβαια εσυ στο βαρελι δεν θα θες τοσο ψηλα να ανεβασεις αλλα λεμε τωρα)......
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω χρησιμοποιω αυτον χωρις προβληματα.και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απτο θερμοστατη του,φαινεται να εχει πολυ καλη ακριβεια.τουλαχιστον ο δικος μου... και δεν ητανε πολυ ακριβος.για το βαρελι εχω εναν 200 watt sicce φτηνο, και κανω τη δουλεια μου χωρις προβλημα.μεχρι στιγμης...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοστατης | IbizaIsland | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 11-01-11 10:29 |
θερμοστατης | zapatas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-01-11 09:25 |
Θερμοστατης | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-08-10 09:36 |
Θερμοστατης για 30 l | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 20:55 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |