|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω υγρά τεστ . Αν και με μπερδέψες με το τελευταίο .ααα και κάτι άλλο για πόσο θα συνεχίσω να ρίχνω το φάρμακο ?? οι οδηγίες δεν λένε ... Και σχετικά με αυτο για τον άνθρακα ?? και πρέπει να συνεχίσω να κάνω αλλαγές του νερου ? πφφ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα . Αλλα εμένα μου είπαν να να μην ασχοληθώ καθόλου με τον άνθρακα . Να τον αφήσω μέσα ? και οταν λεει να βγάλω τον άνθρακα όχι όλο το φιλτρο εκτός λειτουργίας μόνο τον άνθρακα τον οποίο εγω δεν έχω βγάλει .. Μπερδεύτηκα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο καιρό είναι ο άνθρακας στο φίλτρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την ακρίβεια το παλιό φιλτρο χάλασε και το καινούριο δουλεύει για 2 μέρες κάνει πολυ καλή δουλειά
|
|
||||
|
||||
![]()
το ''εστρωσες'' το νεο φιλτρο??? ή το εβαλες ετσι,μολις χαλασε το παλιο???....τον ανθρακα τον βγαζεις..αλλιως η ''θεραπεια'' παει στραφι..αποροφαται ολο το φαρμακο απο τον ανθρακα....τον ανθρακα τον βαζουμε σε ειδικες περιπτωσεις,οπως στο τελος μιας θεραπειας για να μαζεψει τα υπολοιπα του φαρμακου..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα το έστρωσα και μετα το έβαλα σε λειτουργία . Τώρα όμως τι θα κάνω με τον άνθρακα ? μου είπαν να μην τον βγάλω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι τελικά ευκαιρία? | alex siak 1986 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 27-12-10 12:35 |
Τελικά ποιό είναι σωστό???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 09-01-10 11:47 |
Καπάκι.Τελικά είναι απαραίτητο ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-01-05 15:51 |