|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρωτησα αλλα λογω κακοκαιριας δεν ειχε γινει παραγγελια
υπαρχουν 18 διαφορετικα ειδη afra Δεν μου ξεκαθαρισε το ακριβες ειδος και δεν ημουν σιγουρος αν θελω να βαλω σαρκοφαγο ψαρι τοτε. το αφησα βασικα |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!
Μου ηρθαν πραγματουδια χθες επιτελους εκανα τεστ PH (salifert) 8.0 μου εβγαλε Εκανα GH το υγρο αλλαξε χρωμα στην 8η σταγονα (ή 9η δεν ειμαι σιγουρος το εχω σημειωσει σπιτι) και ΚΗ το υγρο αλλαξε χρωμα στην 7η σταγονα. (ή 8η δεν ειμαι σιγουρος το εχω σημειωσει σπιτι) Αυτο σημαινει οτι εχω GH : 8 KH : 7 τωρα οχι οτι καταλαβαινω και πολλα απλα παιζει ρολο στο ποσο ευκολα μπορει να μεταβληθει το Ph το οποιο μου φαινεται καλο. Επισης μου ηρθε ο 300ρης Jager θερμοστατης. θελει καλιμπραρισμα μαλλον γιατι κινειται και η ροδελα και το βελακι οποτε δεν ξερω που να αφησω τη ροδελα. οποτε τον εκλεισα και θα το δουλεψω οταν γυρισω απο τη δουλεια γιατι αν το αφησω μονο του να δουλευει μπορει να πιασουμε κανα 33 ρι και να εχουμε πτωματα. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ χαμηλο το gh σου. απο που παιρνεται νερο εσεις?? εγω εχω 14 στην Νικαια!! ισως χρειαστει να το ανεβασεις λιγο αλλα θα δουλεψουν και οι πετρες και η αμμος πιστευω. θα σου πουν οι εμπειροι αφρικανοι γιατι εγω ειμαι τον χαμηλων πεχα
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε η αμμος μου δεν ειναι ασβεστολιθικη. οι πετρες ειναι
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει γενικα εισαι λιγο χαμηλα απο οτι βλεπω θες kh καπου στο 10. Ασε αρχικα τις πετρες να κανουν σιγα σιγα την δουλεια τους και βλεπεις. το ph οταν το μετρας να προσεχεις γενικα να μην ανακατευεις το νερο πολυ κτλ γιατι μετα δειχνει ψηλοτερο ph. βαζεις νερο στον δοκιμαστικο ριχνεις τις σταγωνες και κουνας ελαφρια δεν το κανεις shaker. Αυτα απο μενα. Εχω παρακολουθησει ολο το θεμα σου και βλεπω εχεις μερακι αντε να το ευχαριστηθητε τωρα και καλες γεννες
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε scooby14
------------------------- παιδια "yellow alert"!! το ενα μου caeruleus εχει προβλημα. Ειναι ενα απο τα μικροτερα. 4 εκατοστα το πολυ. Εδω και ωρα το βλπω να μασουλαει αμμο και να την φτυνει. αλλα την μασουλαγε αρκετη ωρα. Τωρα πριν λιγο το ειδα και εχει πρηστει η κοιλια του! βασικα μου φανεται οτι εχει καταπιει πολυ αμμο !! Η το κανει επιτηδες για ανακουφιστει απο κατι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 18-02-12 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Nα κατάπιε άμμο μου φαίνεται αδύνατο!!! Συνήθως τη μασουλάνε και την φτύνουν!
Μήπως έφαγε πολύ και πρίστηκε? Για περίγραψε μας τη διάθεση του! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |