|
|
|||
|
|||
![]()
Νο3 25μγ ΠΡΙΝ αλλάξω το νερο
νο2 0 ΝΟ3 γραφει οχι ΝΗ3... ------------------------- καλα βλακεια εκανα εχω και τεστ ΝΗ3 αλλα τωρα αλλαξα το νερο.. Δε μετρησα πριν.. τεσπα ΔΕΝ ειναι αυτό, το νερο το ειχα αλλαξει πριν 3 μερες... συνηθως το αλλαζω καθε 2 εβδομαδες..και δεν υπηρχε συμπτωμα.. τι φωτο να βαλω? ψαρια που κολυμπανε αναποδα... κ ζαβλακομενα... και πεθαινουν.. τι να κανω??? ------------------------- Θα παω το πρωι πετσιτι το θεμα ειναι μεχρι το πρωι θα εχω τρελες απωλειες οπως παει... και τι θα μου δωσει αυτος, πως θα ξερει τι εχουνε? να του παω νεκρο ψαρακι? εχει μπολικα, ενα ενα τα βγαζω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη macgyver : 15-02-12 στις 02:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να βαλλεις φωτο,να μετρησεις αμμωνια,ακομα και τωρα..μετα την αλλαγη...τελικα ..απο τι ενυδρειο τα πηρες στο καταστημα??δεν τα εβαλες σε καραντινα ??προσαρμογη?? τι εκανες.??υποψιαζομαι ΕΝΔΟΠΑΡΑΣΙΤΟ
|
|
|||
|
|||
![]()
προσαρμογη ναι.. μια χαρα.. κανα 40λεπτο και βαλε...
καραντινα οχι... δε τα εβαλα ![]() τι εννοεις απο τι ενυδρειο? απο τα ενυδρεια του πετ σιτι... απλα σε αλλο ενυδρειο της πεθανανε αμετρητα ψαρια, εκανε θεραπεια.. το ρωτησα το βουρλο αν ειναι safe λεει καθε ενυδρειο εχει δικο του φιλτρο κλπ... το χαψα κ εγω.. αυτα ηταν 3 ενυδρεια κατω κ αριστερα... φωτο βαζω τωρα... μισοοο |
|
||||
|
||||
![]()
1)τα ενυδρεια (ειδικα στα πετσιτυ)αλλα και στα περισσοτερα πετ...επικοινωνουν με 1 κεντρικο φιλτρο ...δεν εχουν εσωτερικα ...οποτε σε δουλεψε....2)κακος δεν εχεις καραντινα....3)τι θεραπεια εκανε μωρε??τις πεθανανε ψαρια..εβαλε κια αυτα κολλησαν..τα σακατεψε με οτι φαρμακο βρηκε..και μετα τα πουλησε...τωρα να φανταστω..χανεις και οσα ειχες αγορασει πριν..?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι χανω οσα ειχα πάρει.. εννοείς δε σωζονται??? τι εννοεις? θα πεθάνουν όλα?
------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=WpzbT2mHcg0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη macgyver : 15-02-12 στις 02:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι 200λτρα? ...μηπως ειναι πολλα για αυτο το ενυδρειο??? ...ΠΕΣ μου σε παρακαλω..οτι ολο αυτο στο βυθο ΔΕΝ ειναι τροφη....
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι πολλα για το ενυδρειο οχι... ειναι 220 λτ το ενυδρειο κ 150 τα ψαρακια... το καθενα θελει 0,7λτ.. τα εχω χιλιοψαξει...
οχι καμια σχεση.. πετραδακια ειναι... ![]() τι να κάνω?? πεθαίνουν κιαλλα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS, θάνατοι ψαριών.....!!!!!! | giorxatz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 10-08-11 09:03 |
SOS: 4 θάνατοι σε 15 μέρες. :( | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 27-01-09 00:39 |
Θάνατοι Guppys | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 03-02-08 12:59 |
Θάνατοι.... | guppies_2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 03-03-07 18:16 |
Θάνατοι πλακόστομων | mpampis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 17-12-03 13:14 |