|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σχετικά συχνό θέαμα όταν ειχα γκάπυ... δεν κατάλαβα το γιατί... |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως, αν κάποιος που θέλει να ξεκινήσει με το χόμπυ και με ρωτήσει τι ψάρια να βάλει, θα του πω μακριά από τα guppy. Τελικά μόνο ψάρια αρχαρίου δεν μπορώ να τα πω. Θα τον πρότεινα zebra danio. Τα δύο που έχω τα έχω από την γυάλα των 5 λίτρων. Ηδη ζουν και βασιλεύουν πάνω από πεντάμηνο. Δύο στην γυάλα και τρεις στο ενυδρείο. Οπως και τα platty. Από τότε που μπήκαν στο ενυδρείο, δεν έχουν δημιουργήσει θέμα. Και στον πρώτο μήνα που "έτρεχε" το ενυδρείο, με αμμωνία, νιτρώδη στο 0 και νιτρικά στο 15, πάλι είχα τρεις θανάτους guppy στα καλά καθούμενα. Τι να πω δεν ξέρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα το 6
http://www.practicalfishkeeping.co.u...t.php?sid=4506 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57624
|
|||
|
|||
![]()
αν θες να παρεις ξανα γκαπυ προσπαθησε να βρεις ψαρια που ειναι πιο κοντα στην αγρια μορφη τους, ξερω οτι ειναι σπανιο αλλα καμμια φορα τυχαινει και φερνουν μερικα μαγαζια. καπου ειχα διαβασει οτι ο χρονος ζωης των γκαπυ ειναι 1,5 - 2 χρονια, περα απο τις αρρωστιες που κουβαλανε τα farmed guppy μπορει να ειναι και αυτος ενας λογος που πεθαινουν, γιατι δεν ξερεις σε τι ηλικια τα αγοραζεις.
υπαρχουν και ωραιοτατα, αν και αχρωμα, κουνουποψαρα (οχι στα πετσοπ). |
|
||||
|
||||
![]()
η λυση ειναι μια:
παιρνεις απο χομπιστα. δικιας του αναπαραγωγης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό έκανα τελευταία. Από τότε έχω μόνο αυτό το άρρωστο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεογέννητα αλλά τι? | sgiak | Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 09-02-11 23:18 |
Aνεμηστηράκια αλλά πως; | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 03-07-08 03:39 |
Γεννήσαμε, αλλά.... | geokary | Δίσκοι | 1 | 08-05-07 17:19 |
αλάτι αλλά πόσο ? | crazyio | Bettas | 6 | 06-07-06 00:38 |
UV ναι, αλλά πόση ώρα? | yiobi | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 14-04-04 11:16 |