|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια χαζη ερωτηση.
υπαρχει περιπτωση να με δαγκωσουν σε βαθμο που να ποναει? ![]() ![]() κατι αλλα που με τσιμπανε στην θαλασσα παντως μου αλλαζουν τα φωτα! |
|
||||
|
||||
![]()
Xαχα! Απορίες που έχεις όμως!!!
Δεν νομίζω! Δεν έβαλες και όσκαρ! 10εκ ψαράκια είναι! Τι να σου κάνουν! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() No comment.. |
|
||||
|
||||
![]()
οταν ανοιγω το καπακι για να κανω τεστ η για οποιονδηποτε λογο φοβαμαι μην πηδηξουν εξω απο το ενυδρειο. μιλαμε γινεται πανικος.
Βασικα μου δινουν την εντυπωση οτι αν τους ριξω ολο τον κουβα τροφη μεσα στο ενυδρειο θα τον φανε ολο (μαζι με τον κουβα) σχετικα με το ενα λαμπιντο ειμαι σιγουρος οτι ειναι αρσενικος! χθες εκανε και κατι περιεργα κολπα. Τρεμουλιαζε συνεχεια και κηνυγουσε τα αλλα λαμπιντο. Οχι την μεγαλη παντως. Πηγαινε μπροστα τους ετσι ωστε να τον βλεπουν και σηκωνε επιδεικτικα το πτερυγιο. κοπανιοταν κατω εφτυνε αμμους. ειχε πολυ πλακα. Βεβαια εχω και τα πρωτα κρουσματα καταβροχθισμου της βαλισνεριας! πηγαινει κοντα στη ριζα και προσπαθει να το ξεριζωσει. και μετα τον ειδαν και τα αλλα και προσπαθουν και αυτα. δεν την βλεπω καλα τη βαλισνερια. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αυτός είναι κατά 99% αρσενικός
![]() καλό είναι που έχουν όρεξη αλλά εσύ μη παρασυρθείς, ειδικά τώρα το ενυδρείο είναι "άστρωτο"* ακόμα και αν παρασυρθείς έχασες! μπορείς να ανοίγεις μόνο το μικρό καπάκι για το τάισμα αν θέλεις. την τροφή πρόσεξε, πρέπει να την τρίβεις μέσα στο νερό όχι να την αφήνεις στην επιφάνεις γιατί έτσι θα τρώνε και αέρα με πιθανές άσχημες συνέπειες τις βαλισνέριες κι εμένα τελευταία μετά από κάτι μήνες (!!!) άρχισαν να τις προτιμάνε ![]() * δηλαδή δεν υπάρχει βιολογία σε πέτρες, άμμο κλπ, βλέπε σε μερικούς μήνες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σόρυ για το εκτός θέματος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωντως τρωνε αερα και μετα βγαζουν μπουρμπουληθρα απο το στομα.
Με τη Γεωργια λεμε "ωχ Ρευτηκε" χαχα οκ μεσα στο νερο λοιπον! Παιδια κατι ακομα και αν γινεται απαντηστε μου συντομα. Το μαγαζι που παρηγγηλα μου ειπε οτι δεν εχει το high range PH της ΑΠΙ και μου προτεινει ενα της σαλιφερτ. Ειναι καλο? αξιοπιστο? ------------------------- παιδια ποτε μπορω περιπου να βαλω το τριτο χαρεμι? Σε εναν μηνα ? σε 2? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 15-02-12 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα 2 καλά είναι! Απλά της ΑΠΙ είναι καλύτερο! Όποιο θες εσύ πάρε!
3ο χαρέμι καλό θα ήταν να μπει mbuna και καλό θα ήταν να το αφήσεις καμια 20ρια μέρες και μετά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |