|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια
- το προβλημα μου Ραφαηλ ειναι οτι δεν μπορω να παω το ενυδρειο πιο ψηλα λογω του οτι ο τοιχος πλατη εχει υψος 110cm και για το αισθητικο μερος του θεματος δεν θελω να παει πιο ψηλα. ετσι δεν μενει χωρος απο κατω -bokosta τις τρυπες απο κατω τις σκεφτομαι μονο γιατι φανταζομαι οτι θα πετυχω καλυτερη κυκλοφορια νερου. δεν ξερω αν ισχυει - η λυση ειναι μαλλον στο πλαι αν και θα ηθελα να ειναι πιο χαμηλα για να κερδισω λιγα ακομη λιτρα στο sump επισης το sump θα ειναι επενδυμενο με ξυλο οπως και η βαση του ενυδρειου τωρα θα μου πεις οτι αφου ειναι τοσο στριμωχτα γιατι δεν το κανω πιο μικρο; και πολυ απλα δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο το ερωτημα |
|
|||
|
|||
![]()
την κυκλοφορια την βελτιωνεις με εναν κυκλοφοριτη.
Η αποψη μου, που ειχα ενα ενυδρειο 150*60*70 με σαμπ 200λιτρων απο κατω με υπερχειληση (το οποιο πουλησα) ειναι το σαμπ να ειναι στο πλαι του ενυδρειου, ειναι πιο ασφαλες σε θεματα διακοπησ ρευματοσ, ειναι πολυ πιο οικονομικο σε καταναλωση (αλλη αντλια θελεις να ανεβασης το νερο 1,30 και αλλη απλα για να το κυκλοφορισης) Αν καποια στιγμη πανε καλυτερα τα πραγματα σκεφτομαι για ενα 2 -2,5 μετρα + σαμπ στο πλαι (ισως και στις 2 πλευρες του ενυδρειου). Απεφυγε το σαμπ στο πισω μερος γιατι ειναι πιο δυσκολο να μπει χερι λογο πλατους για συντηρηση. Μιας και θα το επενδυσης και με ξυλο, δεν θα φενεται και τπτ.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποτυχια κατασκευης diy co2 | takis07 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 06-01-11 13:22 |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
αρχη κατασκευης λιμνης-βοηθεια! | VaLia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 20-03-09 00:01 |
Σκεψη κατασκευης 300 λιτρου | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-09 14:48 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ | Μικρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 17-05-08 12:33 |