|
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα βαζο τα εχω και θα τα παρει η αδερφη μου φευγοντας το μεσημερι... εμενα με βλπεω εδω ολη μερα παλι....
|
|
||||
|
||||
![]()
θα παγώσουν στο βάζω. Πιστεύω πως μπορεί και να τη βγάλει αλλά μια δοκιμή θα δείξει. Έχει ραγίσει και το πίσω τζάμι?
|
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη... χεστηκα για τα γκαπυ....
δεν ειναι το πισω... οπατοσ ειναι |
|
||||
|
||||
![]()
καλά μη με φας
![]() το καλύτερο (όχι το ευκολότερο) είναι να αλλάξεις το πάτο. Τώρα και με μπάλωμα θα γίνει δουλεία. Το κάναμε με επιτυχία σε ένα 60. Εκεί μόνο με σιλικόνη, τώρα αν βάλεις και τζάμι εσύ θα γίνει καλύτερη δουλειά. |
|
|||
|
|||
![]()
αμα χ#ζε@σαι με τα ψαρια ,καλυτερα μην ασχολεισαι με το χομπι
φιλικα ![]() γνωμη μου να αποφυγεις ρεταλια και μπαλωματα...αν ειναι να το κανεις καντο κανονικα,να χεις και το κεφαλι σου ησυχο.Ετσι θα κανα εγω τουλαχιστον. συμβαινουν μερικες φορες αναποδιες.μην αγχωνεσαι... μου χουν συμβει και σε μενα κατι αναλογες,που ηθελαν και χερια για να σηκωθουν... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μιλησα με 3 τζαμάδες και δεν ερχετε κανεις για ένα τετοιο μπάλωμα εδώ να το φτιάξει.. μόνο αν παω εκει το ενυδρείο αλλα φοβηθηκα τη μεταφορά. Πηγα και πηρα μερικα ρετάλια και ΄λαδειασα μια ολόκληρη σιλικόνη.. πάνω κάτω και πολυ πολυ γυρω γύρω από τα τζάμια.. και ευρελπιστώ 1ον να έπιασα την διαροή και 2ον να μην προχωρήσει το σπάσιμο. σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και να με συγχωρούν κάποιοι για την έκφραση νωρίτερα ως προς τα ζωντανά που φιλοξενεί το ενυδρειάκι, αλλά αν ηταν στη θέση μου έχοντας περάσει όσα (λίγοι ξέρουν) έχω περάσει το τελευταίο δίμηνο με αυτό το ενυδρείο, ίσως και να είχαν πετάξει το ενυδρείο απο το μπαλκόνι.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζάμια: που και πόσο? | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 70 | 01-08-20 04:37 |
Πόσο αλάτι? | Sandrea | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 12-12-11 23:23 |
Πόσο να ταΐζω?? | Zorba_The_Freak | Bettas | 10 | 15-03-09 02:24 |
Πόσο συχνά ανθίσουν? | alati | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-01-09 01:02 |
Πόσο και Πότε?? | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-03-08 20:06 |