|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Στην πρώτη και στην τρίτη μάλλον είναι convict cichlid. Οι άλλες δύο δεν ξέρω. Είναι πολύ σκούρα και χωρίς γραμμές για κονβικτ... Παντως πιστευω οτι θα είναι καλό ενυδρείο για αφρικανες. Βγαζει περίπου 200 λιτρα μεικτά
|
||||
|
||||
![]()
Tα ψαρια ειναι ολα απο την ιδια αναπαραγωγη.Το ενυδρειο ηταν πραγματι σε αδθλια κατασταση κ ελπιζω να το φερω στα ισα του.Το θεμα ειναι οτι ειχα ψηθει τοσο για demasoni Και εχω ξενερωσει γιατι και φορτωθηκα ψαρια που δεν θελω αλλα και δεν ξερω κ τιποτα γ αυτα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι τα convict
http://www.worldcichlids.com/fishpro...tcichlids.html Αυτά τα κακόμοιρα είναι τουλάχιστον πολύ ταλαιπωρημένα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμερικανες κιχλιδες????ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Η αληθεια ειναι οτι κ εγω τα λυπαμαι και τα πεντε κ μπλεξαμε τωρα.Αλλα αυτα που βλεπουμε μας κανουν να γινομαστε πιο υπευθυνοι στο χομπυ μας |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου τα ψαράκια σου πρέπει να τα δώσεις κάπου καλύτερα διότι δεν είναι κατάλληλο το περιβάλλον για αυτά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιωτη το ενυδρειο θα στηθει απο την αρχη!Το Ααββατο θα το παρω,θα πλυθει,θα μπει αμμος κ πετρες.Αλλα η αληθεια ειναι οτι θελω αφρικανικο κ τωρα εχω μπλεξει με αυτα τα ψαρακια.Αλλα ειναι πολυ πιθανο να τα δωσω εαν ενδιαφερθει κανενας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον νεωτερα:Το ενυδρειο μεταφερθηκε (μετα κοπων και βασανων) και θα ξεκινησει το καθαρισμα σιγα σιγα.Επισης ακουω προτασεις για λαμπα καταλληλη.Τα ψαρακια μαλλον θα δωθουν σε πετ σοπ και θα κοιταξω για παραγγελια ντεμασονι.
------------------------- Eπισης καμια ιδεα για το πως θα φυγουν τα αλατα καλοδεχουμενη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakis_patra : 11-02-12 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|