|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα 2217 που είχα,είχα βάλει μερικές βιόμπαλες κάτω από το σχαράκι που έχει στην είσοδο του φίλτρου.
Για τα υλικά που έχεις θα τα έβαζα με την εξής σειρά.. λιγότερο από 1 λίτρο μηχανικό 2 λίτρα siporax όλο το substrat pro και τέλος τις ίνες.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι λάθος... Πρέπει πρωτα να μπαίνουν τα μηχανικά υλικά για να μην μπουκώνουν τα βιολογικά υλικά. Σκέφτομαι 1 λίτρο μηχανικό μακαρόνι, τις ίνες και τα υπόλοιπα...
|
||||
|
||||
![]()
Ποιό είναι λάθος;
Η σειρά που σου έγραψα είναι από κάτω προς τα πάνω. Θα βάλεις όπως είπες και σφουγγάρι στην είσοδο οπότε θα έχεις μηχανικό υλικό πριν το βιολογικό.
|
||||
|
||||
![]()
απο την εισοδο προς την εξοδο
μηχανικο μακαρονι ινες σιποραξ/σαμπστρατ Αυτό λες;
|
||||
|
||||
![]()
Σχεδόν.
![]() ![]() Τις ίνες θα τις έβαζα στο τέλος αλλά αν σε βολεύουν στη μέση μπορείς να τις βάλεις και εκεί. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σαν υλικό και δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται αλλά φαντάζομαι ότι είναι κάτι σαν το βαμβάκι.Έτσι για χάρη ευκολίας θα τις έβαζα πάνω-πάνω.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο κατω προς τα πανω:
1. Μπλε σφουγγαρι (μηχανικο-βιολογικο) 2. Βιολογικο υλικο (4 λιτρα περιπου) 3. Ενυδρειακο βαμβακι (μηχανικο) Το σφουγγαρι στο μπαστουνι θα σε παιδεψει γιατι θα μπουκωνει συνεχεια και θα μειωνει τη ροη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρεία εν σειρά !!! | naias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 10-05-11 22:58 |
Ήρθε και η σειρά μου... RIO 300 | theok1200s | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 10-01-10 12:43 |
Σύνδεση φίλτρων σε σειρά | grtasos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 05-03-05 08:14 |