|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι φηλε μου εχει κανα μηνα που τησ παρηγγηλα 30 ε απο μαλαισια για να παρω του αμανο ηθελα 150 και κατι δεν λεει εν μεσω κρησησ.γιατι θελεισ πλαστικεσ δεν το καταλαβα?
τον σωλινα απο το φηλτρο τον διαφανο τον ειχε το φηλτρο μου |
|
||||
|
||||
![]()
για πιο οικονομικες από 30 ευρώ... τόσο τα βρίσκω και εγώ...
|
|
||||
|
||||
![]()
30 ε με την αποστολη αλλα και 30 ε δεν ειναι και αρκετα φτηνοτερεσ δεν βρηκα.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας διχνω το ενυδρειο μου μετα απο κανα μηνα για να μου πειτε πως σας φενεται.η πρωτη φωτο ειναι οπος ειναι τωρα και η επομενη ειναι πως ηταν οταν τα εβαλα.η cuba αρχιζει να μεγαλωνει αρκετα αν και το φυτο πισω δεξια το πηρα για cuba αλλα δεν ειναι .ξερει κανενας να μου πει τι φυτο ειναι ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο, και οταν μεγαλωσουν τα φυτα ακομα ομορφοτερο θα γινει.
Το πισω φυτακι το βλεπω για micranthemum micranthemoides.
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα νέο ;;
|
||||
|
||||
![]()
ολα πανε μια χαρα η cuba εχει μεγαλωση και εχει πιασει σχεδον ολο το ενυδρειο μονο με 11 βατ απο φως και απο ζουμια μονο φοσφορο, απο αλγες μεχρι στιγμης εχω μονο green spot προβλημα που το πολεμαω και κανω αλλαγες νερου καθε εβδομαδα τα μισα λιτρου του συνολικου ογκου του νερου.με νερο απεσταγμενο.
οι μετρησεις ειναι οι εξεις .ph 6.5 ,gh 12, nh3/nh4 0mg /l, no2 0.3mg/l (η μικροτερη στο τεστ),και no3 12.5. αργοτερα θα σας βαλω και φοτο να δειτε το αποτελεσμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph ενυδρειου | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 11-08-11 09:23 |
Αλλαγη επιπλου? | tsoui | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-07-11 21:26 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ-ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ-SUMB | Nikos_alex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 08-06-11 14:35 |
Βοηθεια-αλλαγη επιπλου ενυδρειου | casperon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-11-07 10:07 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |