|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν πηρα ενα φιλτρο απο καποιον συνφουρμιτη ειχε φουλ σαλιγγακαρακια!Παρολο το καθαρισμα δεν τα εξοντωσα!Στο ενα 100 αρι μου ειχα 2 Red-tailed Red eye Puffer απο αυτα και οταν φτασαν στον σε μεγαλο και οσο ηταν ακομη μικρουλια τα σαλιγκαρια αλλαξα το νερο το πηγα στις παραμετρους που θελαν τα παφερ εβαλα τους δισκους στην καραντινα για 3 μερες και ο υπερπληθυσμος ελεχτηκε!
|
||||
|
||||
![]()
τοτε σημαινει πως υπηρχε πολυ περισσευμα τροφης...
Και στην τελικη και αν ειναι αρκετα τι πειραζει? Τη μπριζολα μας τρωνε? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι σημασία έχει? Αν δεν του αρέσει?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεκτο εν μερι, αλλα καπου να θυμομαστε πως ΑΝ θελουμε τα ενυδρεια για να νοιωθουμε οτι εχουμε ενα κομματι της φυσης μεσα στο σπιτι μας καλο θα ηταν να δεχτουμε τη φυση με ολες της τις παραξενιες και να τη λατρευουμε ως εχει... Αποψη μου τουλαχιστον...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- να το αφήσω στο ελεοσ του θεου??????ειναι παρα πολλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaggels : 05-02-12 στις 01:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ο καθε ενας πρατει οπως νομιζει, εγω ειπα απλα τη γνωμη μου. Απο κει και περα για να εχεις γεμισει τοσο σημαινει πως εχεις πολλες αφαγωτες τροφες. Αν περιοριζες το ταισμα ωστε να μη μενουν περισσευματα θα ελυνες και το προβλημα του υπερπλυθισμου των σαλιγκαριων.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαθρεπιβατης | gianniwpopi | Σαλιγκάρια | 7 | 09-04-11 02:25 |