|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον Χρησταρα φτιαξε την ψαροσυνθεση σου και μετα ετοιμασου για το καπακι μου που θα το κανουμε και παρουσιαση στο DIY γιατι παρολη την ψαροσουπα που εχει!Εχει ενα καπακι πολυ σουπερ και τον παρακαλαω να με κανει και μενα ενα τωρα!!
__________________
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
αστους να λενε,την κριση που περναμε,η ψαροσουπα θα γινει πραγματικοτητα
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Χρίστο πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο? Μου φαινεται πολύ παράξενο που δεν έχουν σκοτωθεί μεταξύ τους τόσα διαφορετικά είδη.
....Α και μια απορεία που πάντα την είχα και μονο εσύ μπορείς να μου τη λύσεις, στο ξύλο ποιός κερδίζει ο Καταδικος ή τα αφρικανάκια??? (Τα λεφτά μου στον Convict αν και ίσως επιδή είναι μόνος του να κρατάει πισινή) Επί της ουσίας συμφωνώ με τους προηγούμενους. Παπαγάλοι, Red tail Shark, Rainbow Shark, Convict.....και δεν ξέρω τι άλλο παίζει εκεί, πρέπει να φύγουν.
__________________
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι γινεται,γιατι ολη μερα ειμαι στην δουλεια,πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα γιατι στο τελος θα τα κανω σουπα
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ολες τις πληροφοριες διαθεσιμες και ολοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν οποτε θα φτιαξεις ενα ενυδρειο μουρλια και θα το χαιρεσαι και εσυ και τα ψαρια σου!!
![]()
__________________
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question |
#6
|
||||
|
||||
![]()
¶στα όπως είναι γιατί θα σου χρειαστούν για τιγάνι στις δύσκολες μέρες!
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρακαλουσα τους ποιο εμπειρους νταμαραδες!Αν μπορουν να πουν ποια ψαρια εκει μεσα ειναι αυτα που κατονομαζουν(για τις κιχλιδες μιλαω).Καναμε σημερα μια μετρησεις και δεν ειναι και οτι καλυτερο!Απλα θα ηθελα να βοηθησετε τον φιλο μου να κανει το καλυτερο για τα ψαρια του!Και πραγματικα παιφτει πολυ ξυλο εκει μεσα και μια θυληκια του ειναι παλι μπουκωμενη ειναι η καφε στην τελευταια φωτο!Οποτε HELP!!!
__________________
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατα τυχη....ενυδρειο. | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 05-09-11 14:31 |
η δικη μου λιμνη | pondcy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 12-07-11 09:22 |
Νεο ενυδρειο-την αποψη σας για εξοπλισμο | Jimmy996s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 03-02-08 01:19 |