|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ανθρωπο αν χρειαστει να σου αλλαξει νερο ?????
αν εχεις μη σε νοιαζει μια αυτοματη ταιστρα τις εχειμ τη διπλη κανει και οσα ταισματα θες τη μερα βεβαια θα ταιζεις ελαχιστα και δεν εχουν κανενα προβλημα οπως ολα τα ψαρια αλλοστε αλλαγη καθε εβδομαδα βεβαια αναλογα ποσα ψαρια θα βαλεις ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ταισμα δεν με απασχολει γιατι καποιος θα το κανει
το θεμα μου ειναι οι αλαγες νερου και επειδη δεν εχω κανει ποτε μου δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι οσο για malawi αυτο που εχω τωρα ειναι 180λτ " σχεδον " malawi και αν δεν..... τοτε εκει θα καταληξω |
|
|||
|
|||
![]()
Για τις αλλαγές νερού αν φτιάξεις μια δεξαμενή έξω από το σπίτι με μέσα 1-2 κυκλοφορητές και λίγο οξυγόνο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Μπορείς να πεις σε κάποιον μια φορα την εβδομάδα να βγάζει λίγο νερό από το ενυδρείο με ένα λάστιχο κατευθείαν στο σιφόνι 5 λεπτά δουλειά και μετά να έχεις έτοιμο ένα άλλο λάστιχο από την δεξαμενή με μια αντλία κατευθείαν μέσα στο ενυδρείο και αυτό είναι όλο.Μπορείς να βρείς και καλύτερα συστήματα από αυτό που σου περιγράφω αν ψάξεις εδώ μέσα για αυτόματη αναπλήρωση νερού.Σου επαναλαμβάνω όμως και πάντα κατά την γνώμη μου αν μιλάμε για μικρά δισκάκια και όχι ενήλικα ψαρια θες τουλάχιστον 5-6 γεύματα την μέρα.Οποτε αυτός που θα αναλάβει το τάισμα θα πρέπει να μπορεί να έρχεται 5-6 φορες την μέρα σπίτι σου
|
|
|||
|
|||
![]()
προυποθετει μια δεξαμενη περιπου 300λτ;
------------------------- καθε ποσες ωρες θα πρεπει καποιος να ταιζει; η σκεψη ειναι για μικρα δισκακια 5cm περιπου ωστε να τα μεγαλωσω οσο για το ποσα ενα κοπαδακι γυρω στα δεκα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannis44 : 02-02-12 στις 00:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
300 λίτρα είναι παρα πολύ καλά αλλα με 200-250 την κανεις την δουλειά σου.Φυσικά αν μπορείς την 300αρα δεν το συζητώ.Το ανά πόσες ώρες είναι και λίγο σχετικό θα σου έλεγα καλο είναι ανά 3-4 ώρες και αν γίνετε να το προγραμματίσει να είναι και τις ίδιες ώρες κάθε μέρα ακόμα καλύτερα.Για μένα 10 είναι λίγα αλλα σε αυτό δεν θα επεκταθώ παραπάνω γιατί θα βγούν μαχαιρια εδώ μέσα :P
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον πρεπει να εγκαταλειψω την ιδεα
οι ωρες που λειπω στην δουλεια ειναι πανω απο δεκα οποτε και η καθημερινη φροντιδα τους δεν θα ειναι αυτη που τους πρεπει ακομη και με δυο ταιστρες |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λείπουμε από το σπίτι και έχουμε ενηλικους δίσκους αυτό που κάνουμε είναι να κατεβάσουμε την θερμοκρασία στους 27 ώστε να πέσει ο μεταβολισμός τους ώστε να μην πεινάνε και να μπορέσουμε να τους αφήσουμε ατάιστους . Οι ενήλικοι δίσκοι δεν παθαίνουν τίποτα για 2-3 βδομάδες ατάιστη και δεν θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή νερού , Με το που επιστρέψουμε ξεκινάμε σιγά σιγά το τάισμα .
P.s τα μικρά δισκάκια θέλουν συνεχόμενο τάισμα και όχι τα ενήλικα
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια
θα σκεφτω αυτα και αν δω οτι μπορω να ειμαι συνεπης θα ξαναεπανελθω ζητωντας την βοηθεια σας παλι προς το παρον θα ξεκινησω με τα κοληματα απο τριτη που θα μου παραδωσουν τα τζαμια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ | MANOS74 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-07-07 09:35 |