|
|
||||
|
||||
![]()
Ε είναι αναλόγως τι θα επιλέξεις... Κινεζικη αντλία ~10¤. Αντλία Eheim 30¤+... Μια ενυδρειακή σιλικόνη έχει 5-6¤.
Η κατανάλωση, και η ροη εχουν να κάνουν με την αντλία που θα βάλεις. Για τον κάδο, αναλόγως την διαμετρο που θα επιλεξεις, και το ύψος υπολογίζεις και τον όγκο απο τον τύπο (3,14*Ακτινα^2*Υψος) ------------------------- Ορίστε και η δική μου εκδοχή για τα βανακια. ![]()
Γιώργος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 01-02-12 στις 16:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο φιλε μου πολυ καλη δουλεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου βγηκε 15 ευρω. η σιληκονη οπως ειπε και οφιλος εχει 5ευρω και ο κυκλοφορητης ειναι 1000λτ την ωρα και τον ειχα παρει 8 ευρω απο petcumulus
ο καδος ειναι 5-6 λτ . τωρα συγκρινεται... για τα βανακια πολυ καλη ιδεΑ φιλε tsoum, θα το δω... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη προσπαθεια, μπραβο σου!
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ καλό !!!
![]() έτσι να παίρνουμε και ιδέες!.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο μου δουλευει χωρις προβλημα 10 μερες στο ενυδρειο.
το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι κανει λιγο θορυβο αλλα δεν με προβληματιζει .δεν πρεπει να ειναι απο αερα, απλα μαλλον κανει λιγο θορυβο ο κυκλοφορητης. το ενυδρειο ειναι στο σαλονι οποτε δεν με νοιαζει καθολου... |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα link από μία παρόμοια κατασκευή. Πολύ προσεγμένη δουλειά.
Τέτοιες τάπες με πυκνό σπείρωμα ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε; http://www.monsterfishkeepers.com/fo...281-Viewing%29
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτρο | Ninos | Φίλτρανση | 2 | 11-03-11 17:29 |
φιλτρο | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-01-11 22:11 |
Φιλτρο | Ninos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 21-01-11 14:12 |
ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-11-07 09:05 |
Φιλτρο | epistimon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-04-07 17:39 |