Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από το ενυδρείο που ανέφερα πιο πάνω.

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix
Καλώς όρισες!
Με μια γρήγορη ματιά... τα χρυσόψαρα και τα κόι είναι κρύου νερού οπότε μεγάλο λάθος που τα έχεις με τροπικά. Τα κόι αδιαπραγμάτευτα κάνουν μόνο για λίμνη, αφού το τελικό τους μέγεθος είναι τεράστιο. Γκουράμια ποια; Τα αγγελόψαρα ή σε κοπάδι (6+) ή ένα διαπιστωμένο ζευγάρι μόνο του και σε μαλακό νερό. Τα καρχαριάκια αν μιλάμε για πανγκάσιους... απλά δες εδώ χωρίς άλλα λόγια. Οι πλεκόστομοι (γλείφτες) μάλλον κι από αυτούς έχεις κάποιους που γίνονται τέρατα, επίσης σε μαλακό νερό. Για τα δολάρια ξέρω μόνο ότι είναι για μαλακό νερό. Ο ένας ξιφοφόρος δεν έχει νόημα να είναι μόνος του, πάει σε χαρέμι με 2-3 θηλυκά και είναι για σκληρό νερό. Το άλλο δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω από ελληνικό βιότοπο να ταιριάζει με τροπικά ψάρια.
Ουφ! Δεν έπρεπε να τα πω μαζεμένα! 
|
Δηλαδη τα καρχαριακια και τα κοι πρεπει να βγουν αμεσα απο το ενυδρειο και αν ναι που πρεπει να πανε? Ο άνθρωπος που μου τα πουλησε τον ρωτησα 100 φορες, του ειπα τα λιτρα του ενυδρειου κλπ, τα δολάρια θελουν αλλης σκλυροτητας νερο δηλαδη αλλο ενυδρείο? με λιγα λογια είμαι σε λαθος δρόμο?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Εισαι σιγουρος οτι διαβαζες αυτο εδω το site?
|
η αληθεια ειναι πως η δουλεια μου δεν μ αφηνει κ παααρα πολλές ωρες ελευθερες αλλα όσες εχω τις διαθετω. Σημειώνω το οτι παντα ανεφερω ονοματικα κ αριθμιτικα τα ψαρια που εχω στο ενυδρειο μου κ στηριζομαι στα λογια του καθε μαγαζατορα με ψαρια.