|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ... σας ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλως ηρθες, μπορει να σου φαινονται πολλα τα 80 λ αλλα πιστεψε με οτι ειναι λιγα.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου..
δεν μου φαίνονται πολλά, από αυτά που έχω διαβάσει είναι καλύτερα να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ενυδρείο παρά με ένα μικρό. Πιστεύω ότι ένα 80αρι για αρχή είναι καλό (είμαι και λίγο περιορισμένος από χώρο). |
|
||||
|
||||
![]()
εγω μεσα σε ενα χρονο πηρα μια γιαλα με μονομαχο, μετα 1 60λιτρο. σε ενα μηνα εφτιαξα ενα 135 λιτρα και μετα απο κατι μηνες πηρα ενα 300αρι. καλυτερα να παρεις ενα μεγαλυτερο απο την αρχη γιατι σε λιγο καιρο θα σου φαινεται μικρο...
ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Από ψάρια θέλω να πάρω κάτι όπως :
1)Boraras merah 2)Bumblebee Goby (Brachygobius sp.) 3)Clown Killi, aka Banded Killi, aka Rocket Panchax (Epiplatys annulatus) 4)Crossbanded Dwarf Danio (Microrasbora erythromicron) 5)Endler's Livebearer (Poecilia wingei) 6)Glow Light Danio (Danio choprae) 7)Green Neon Tetra (Paracheirodon simulans) ![]() 10)Neon Tetra (Paracheirodon innesi) 11)Siamese Fighting Fish, aka Betta (Betta splendens) 12)Danio margaritatus και από φυτά κάτι όπως αυτά: 1)Utricularia graminifolia 2)Vallisneria amerixana var. asiatica 3)Glossostigma elatinoides Θα ήθελα την γνώμη σας και τις προτάσεις σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλως ηρθες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχος σε 80 λιτρα δεν παει....οι μονομαχοι πανε μονοι τους λογο επιθετικοτητας
ειναι γλυκου νερου συνηθως 30 λιτρα ειναι το μαξιμουμ που μπορεις να τους βαλεις και αν θες να κανεις αναπαραγωγη παιρνεις μια θυλυκια σε ξεχωριστο ενυδρειο και οταν διξουν σημαδια για αναπαραγωγη βαζεις την θυληκια με τον αρσενικο.... σε 80 λιτρα θα μπορουσε να κανεις ανετα ενα φυτεμενο με γκαπι ειναι πολυ ομορφα και θελουν και πολλα φυτα επισης δεν γεννουν αυγα...αλλα κατευθειαν μικρα και κανουν συχνες γεννες απ οτι εχω ακουσει κατι αλλο πιο απλο σε 80 λιτρα χωρανε 2 χρυσοψαρα (με το ζορι τρια) εγω παντως ξεκινησα με 60 λιτρα και ενα χρυσοψαρο και μετα 125 λιτρα με 4 και στο 60 λιτρο εχω πλεκο απλα κολησα με τα χρυσοψαρα και δεν ξεκολαω με τιποτα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο άθλημα | Jim Reporter | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-08 11:23 |