|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν και μεταχηρισμενα γραψε μια αγγελια ζηταω ενυδρειο 80 λιτρα και θα σου στηλουν μυνημα οσοι εχουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα ...εχει και το καρφουρ 80 λιτρα σε προσφορα..δες το.ψαξε προσφορες στα διαφορα καταστιματα..εγω ηχα αγωρασει ενυδρειο καινουργιο 320λτ απο αθηνα-299ευρω με την βαση..που εδω θεσ/νικη το ηχανε 600 και ανω ευρω.
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις πολλα φιλτρο ,θερμοστατη,,αλλα πρωτα τη ενυδρειο θελεις να κανεις malawi,,tanganika φυτεμενο ,κοινονικο δισκους,,κλπ.
Διαβασε και δες τα υπομνηματα. Δες και το λινκ που σου εστηλα για τα ενυδρεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να φτιάξω ένα ενυδρείου τύπου malawi περίπου 80 lt.
Έχω δει κάποιες φωτογραφίες με φυτεμένα ενυδρεία και μου άρεσαν που ήταν μερικά σαν να είχαν γκαζόν. Κάτι τέτοιο θα ήθελα να φτιάξω. |
|
||||
|
||||
![]()
Malawi και γκαζον δεν υφηστατε ,μαλλον για φυτεμενο πας.
Δες εδω μερικα malawi Φιλονhttp://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=10 Διαβασε και λιγο. |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ... σας ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλως ηρθες, μπορει να σου φαινονται πολλα τα 80 λ αλλα πιστεψε με οτι ειναι λιγα.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου..
δεν μου φαίνονται πολλά, από αυτά που έχω διαβάσει είναι καλύτερα να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ενυδρείο παρά με ένα μικρό. Πιστεύω ότι ένα 80αρι για αρχή είναι καλό (είμαι και λίγο περιορισμένος από χώρο). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο άθλημα | Jim Reporter | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-08 11:23 |