|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζεται να βιαζεσαι.
θα σε συνηθισουν κι αυτα σιγα-σιγα και θα βαζεις το χερι μεσα και αντι να τρεχουν,θα ερχονται!
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος βιαζεται?
![]() Τελικα ειναι πολυ παρεξηγημενα! |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που δινεις τοσο σημασια στην διατροφη!
προσωπικα,με την μηδαμινη πειρα που εχω,πιστευω οτι η διατροφη ειναι το α και το ω στα χρυσοψαρα! ------------------------- βλεπω κερατοφυλο ή κανω λαθος;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 27-01-12 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Απλα θελω να ναι ολα σωστα
![]() Βλεπετε ναι,το εβαλα ετσι δοκιμαστικα χθες, κ απ οτι βλεπω σημερα ακομα υπαρχει ΟΣΟ εβαλα. να το βγαλω? κοτσανα εκανα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι!πολυ καλα εκανες!
αλλα για φαγητο ετσι; δεν θα το αφησουν για ομορφια! ηθελα να στο προτεινω κιολας! αν και δεν φανταζομαι να το αφανισουν ολο (τα δικα μου δεν τα εχω δεν να τρωνε τον κορμο του),αν θελεις βαλε το περισσοτερο σε ενα αλλο ενυδρειακι και ασε λιγο στα χρυσοψαρα! με αυτον τον τροπο,θα τα αφησεις να φανε οσο μπορουν και θελουν (και ισως να τραβηξει και νιτρικα-αν προλαβει),ενω ταυτοχρονα θα "καλιεργεις" στο αλλο ενυδρειο για να εχεις συνεχως ευκαιρο να ταιζεις! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω κ σε αλλο ενυδρειο ΠΟΛΥ ακομα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε μπραβο σου που το εβαλες!
μην αγχωνεσαι! θα το τσακισουν! ![]() ετσι κ' αλλιως νιτρικα τραβαει οποτε καλο κανει και που μενει!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαρια κρυου νερου? | panos78 | Χρυσόψαρα | 2 | 22-11-07 21:38 |
60lt Κρυου νερου | pepe72 | Χρυσόψαρα | 4 | 21-05-07 20:01 |
ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-04-07 22:54 |
ενυδρειο κρυου νερου | Mariel | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 28 | 02-01-07 20:33 |
ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ΦΥΤΑ | AFRIKANOFILOS | Χρυσόψαρα | 2 | 02-07-04 16:24 |