|
|
|||
|
|||
![]()
αυτη εδω η αντλια ειναι καλη? την εχει κανεις? http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1213
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
Κανεις καποια πατεντα για να ελλατωνεις τη ροη του? Σε ποση ωρα σου γεμισει το ενυδρειο? ------------------------- Παράθεση:
Το αντιχλωριο συνηθως οξειδωνει καποια στοιχεια και τα λιπασματα δεν μπαινουν ολα μαζι γιατι αντιδρουν μεταξυ τους. ------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 26-01-12 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω δεν εχει ρυθμιση ροης : δεν έχει
Κανεις καποια πατεντα για να ελλατωνεις τη ροη του? όχι Σε ποση ωρα σου γεμισει το ενυδρειο? Δεν τον έχω μετρήσει ακριβώς (αλλα πρέπει να τα βγάζει αυτά που λέει) , είναι μονο για παρόμοια χρήση γιατί όταν δουλεύει κάνει σαν τρακτέρ ( και στους 2 που έχω ) P.s τον έχω μόνιμα στο βαρέλι πλέον μιας και από ένα προηγούμενο κινέζο (hailea ) γλίτωσα ηλεκτροπηξία από θαύμα μιας και από το μέσα έξω σκίστηκε το καλώδιο ρεύματος .
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν θα τη χρησιμοποιουσα τοτε, γιατι με 1400 λ/ω και 2 μετρα μανομετρικο το νερο θα μπαινει μεσα πολυ γρηγορα ακομα και για το 400αρι μου.
Με την αντλια με ρυθμιση ροης, κανω αλλαγη σε ενυδρεια απο 20 λιτρα μεχρι 400, χωρις να γινεται γρηγορα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σημασία έχει το μανομετρικο τα λίτρα τα επιλεγει ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του p.s για 20 λίτρα πάντως κάνουν και τα κουβαδάκια
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα πόσο θέλει ο καθένας και τι θέλει να κάνει με το νερό.Μπορεί κάποιος να θέλει να διαλύσει κάτι,όπως αλάτι,φάρμακα,ιχνοστοιχεία κτλ + να 'παλιώσει' κάπως το νερό,οπότε πάνω από μέρα σίγουρα.
Φαντάζομαι πως η ερώτηση σου έχει να κάνει με την κατανάλωση της συγκεκριμένης αντλίας γι'αυτό και δεν την προτείνω για εβδομαδιαία χρήση.
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑ σας πω τι εχω κανει εγω για το δικο μου που ειναι 300λιτρα .
Αγορασα ενα βαρελακι για 100 λιτρα το οποιο ειναι απο πισω και εναι γεματο παντα με νερο , μεσα εχει ενα φιλτρακι μικρο με ενεργο ανθρακα να γυριζει το νερο οσο καθεται . Αυτο το βαρελακι το εχω συνδεσει με το δυκτιο απο μια τρυπα που εχω κανει και μια σωληνα καταλυγει στο μπαλκονι , ετσι γεμιζει και απο το ιδιο σωληνα αδιαζει κιωλας. Μεσα οι σωληνες ειναι ενας που παει απο το ενυδρειο στο βαρελι και απο εκει με βανες οριζω αν το νερο θα μπενει η θα βγενει . Μετα η σωληνα που ειναι πανω στο ενυδρειο ειναι συνδεδεμενη με την εξαγωγη του φιλτρου που παλι με βανακια οριζω η θα πεταει το νερο εξω η θα το βαζει μεσα απο το βαρελι . Τωρα σκευτομαι να βαλω και 2 φλοτερ ωστε να γινεται και ευκολα γεμισμα απο εξατμιση του νερου . Για αντλια εχω παρει αυτη http://eshop.zois.gr/products.aspx?catid=120-010-010 και ανεβαζει το νερο στο 180cm με κανενα προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πατεντα, αλλα γιατι να πηγαινει το νερο και στο βαρελι απο το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πιο πάνω εχει χρήσεις αν το σκεφτείς (η επιστροφη στο βαρέλι). 1. Το αδειάζεις, βαζεις νερό ενυδρείου και ξεπλένεις φίλτρα. 2. Μπορείς όμορφα να κάνεις προσαρμογή ψαριού 3. Μορείς αν γίνει καμιά στραβή (κανένα σπασιμο) να μαζέψεις αμεσα το νερό στο βαλέλι Φαντάζομε έχει και άλλες χρήσεις...αλλά και να μην έχει δεν κοστίζει κάτι να το έχεις σαν επιλογή.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ετσι με τα βανακια μπορεις να πας και νερο κατευ8ειαν στο ενυδρειο αλλα ειναι ανουσιο ... |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη, δεν καταλαβα αλλο απο το παρακατω:
Παράθεση:
Δεν θα εβαζα στο βαρελι νερο απο το ενυδρειο. Θελω να ειναι "καθαρο" το βαρελι απο ολες τις αποψεις.
|
|||
|
|||
![]()
emena to enidrio m eine 40 litra ka8e pote kai poso ths % 8a prepei na alajo to nerw?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nia : 01-02-12 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δρα σχεδόν άμεσα, αρκεί να ανακατευτεί το νερό για να δράσει παντού. Παράθεση:
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζά ελληνικά, όπως αναφέρεται στους κανόνες του φόρουμ. ¶νοιξε ένα θέμα στους αρχάριους παρουσιάζοντας το ενυδρείο σου και θα πάρεις τις απαντήσεις σου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα, τουλαχιστον το 30%. Αναλογα τωρα τις μετρησεις σου, μπορει και πιο συχνα και μεγαλυτερη ποσοτητα. ------------------------- Παράθεση:
Τι να διασπαστει? Γιατι να μη βαλει αλλα ζουμια για μια ωρα και ποια ζουμια ειναι αυτα?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-02-12 στις 21:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια εξηγηση γιαυτο?
Αφού το ξέρεις , κανε την την διόρθωση δεν θα σε παρεξηγήσει κάποιος . διαλύεται σε 24 ωρες . Γιατι να μη βαλει αλλα ζουμια για μια ωρα και ποια ζουμια ειναι αυτα? μεγάλη συζήτηση
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ που δεν τα καταλαβαίνω θα μπορούσα να τα έχω, έστω και επιγραμματικά αν βαριέσαι; Ούτε τι εννοείς με το διασπάται-διαλύεται καταλαβαίνω ούτε ξέρω με τι μπορεί να αντιδράσει το αντιχλώριο.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν γινει η αποχλωριωση, τι μενει που θα διαλυθει σε 24 ωρες?
|
|||
|
|||
![]()
to enidrio m eine 40 litra,ka8e pote ua prepei na kanw alagh nerou ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι την προετοιμασια την κανω με κουβαδες...οσους κουβαδες βγαζω τοσους βαζω......
χλιαρο νερο απο θερμοσιμφωνα βαζουμε τα αντιχλωρια τα λιπασματα ...περιμενουμε κανα 5-10λεπτο και μπρουφ μεσα... παντα ετσι ποσα χρονια τωρα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να κυκλοφορεί το νερό μέσα στο βαρέλι έχω έναν eheim 300 l/h 4watt μόνιμα αναμμένο και όταν είναι να γίνει αλλαγή αναλαμβάνει δουλειά ένας κινέζος sen 1541 .
Αλλαγη, νερου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγες νερου | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 29-11-10 08:44 |
Αλλαγες νερου | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-02-10 22:17 |
Αλλαγες νερου | Apollwnas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-03-08 01:50 |
Νο3 και αλλαγες νερου | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 16-05-07 13:46 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΟΣ | giannak | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 28-07-04 20:01 |