|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τους εχω ριξει αλλα δε βλεπω να την τρωνε ρε γμτ,στις ποσες μερες την τρωνε εσενα αυτη?
το μεσημερι καποια στιγμη τα ειδα να κολυμπανε στον καθετο "τοιχο" της γενηστρας.πρεπει να τρωγανε αλλα τωρα τι τρωγανε ενας θεος ξερει.βλεπω ομως οτι τα τοιχωματα φαινονται λιγο λερομενα οποτε η αναπτυσεται κατι εκει η μαζευεται η τροφη που ριχνω η κατι τετοιο.παντως ειναι ακομα ζωντανα και μου φαινεται παραξενο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
4 μερες μετα την εκκολαψη την τρωνε! εμενα εχουν τις κοιλιες κοκκινες απο την τροφη!
|
|
||||
|
||||
![]()
α εσυ εισαι προχωρημενος,βλεπεις και κοιλιες?εγω δε μπορω να τις δω
![]() ![]() και τι τραμπουκοι ειναι αυτα που γεννηθηκανε σε μενα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πως πάνε τα μικρά?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ζωντανα.θα κανω αλλαγη στο νερο σημερα να πλυνω και το δοχειο.ελπιζω να πανε ολα καλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω πλέον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ξερω γιατι εχω διαβασει για θανατους και στο μηνα ακομα κλπ.παντως προς το παρον ειναι ακομα ζωντανα και επιβιωσανε και την αλλαγη νερου.τα μετεφερα σε αλλο δοχειο και επλυνα αυτο που τα εχω κανονικα.εκανα και ενα κοκτειλ τροφη σκονη σπιρουλινα και αρτεμια και τα ειδα να τρωνε η ετσι μου φανηκε τουλαχιστον οποτε ολα καλα προς το παρον.θα δειξει.αμα δεν τα δω να μοιαζουν με ψαρια δεν προκειται να ελπιζω πολυ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαρμαο για platy νεογεννητα | Gojoy | Ζωοτόκα | 7 | 24-01-12 01:03 |
τα πανεμορφα νεογεννητα λιφαλιλι μου | λατσε τζενη | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 28 | 24-12-09 19:05 |
νεογεννητα pseudotropheus acei | aris2 | Malawi | 6 | 21-04-09 09:15 |
Πως Συμπεριφερομαστε Στα Νεογεννητα? | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-10-05 23:42 |
Νεογεννητα Aulonocara Baenschi | Makis M | Malawi | 4 | 30-11-04 01:26 |