|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Παράθεση:
Για τις ανουμπιες εχεις δικιο,οι νανα ειναι πολυ καλυτερες! Και για την ριζα επισης εχεις δικιο αλλα ειχα κολησει με το Java Fern και το παρακανα λιγο ![]() Οι βαλισνεριες ειναι αρκετα μεγαλες τις εχω σε μια γωνια μπροστα απο το φιλτρο και απο κατω δεν εχω φυτα ωστε να τους κοβουν το φως..Τωρα αμα απλωθει σε ολη την επιφανεια βλεπουμε ![]() Αχ αυτο το pogostemon helferi ισως το αγαπημενο μου φυτο αλλα διαβαζω οτι χρειαζετε co2 και δεν το τολμησα.. Tenellus ειχα δοκιμασει σε προηγουμενο setup αλλα δεν μου εκατσε και δεν ξαναπηρα(βεβαια χωρις λιπασματα τοτε) ------------------------- Παράθεση:
Σε ευχαριστω πολυ! ![]() Η αληθεια ειναι οτι αμα φουντωσει πολυ θα υπαρξει ενα θεματακι.. Τωρα με αυτα τα φυτα δεν χωραει καλα καλα το χερι ![]() Εναν μονομαχο σκοπευω να βαλω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tzane : 24-01-12 στις 22:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano cube | gianelos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 01-10-10 21:50 |
Φως για nano cube 7lt | ant-mi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-11-09 20:39 |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |