|
|
||||
|
||||
![]()
οι φροντοζες τι φιλτρανση χρειαζονται?και σε τι θερμοκρασιες?εχω 2 φιλτρα eheim απο το προηγουμενο ενυδρειο μου κα ινομιζω οτι θα ειναι αρκετα...υπαρχει καπου να διαβασω για τις φροντοζες και τις απαιτησεις τους?εινα ιγενικα δυσκολα ψαρια?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου θα συμφωνήσω και εγώ με τους από πάνω,πως όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο!
Για να ξέρεις πάντως το 1,80 δεν είναι 700 λίτρα αλλά 550.
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω 650 καθαρα ειναι(180χ60χ65)αλλα οι 5ποντοι πάνω ειναι καπάκι
εγω θα επαιρνα το μεγάλο να μελετησεις και τα χρηματα που θα χριαστουν για το στησιμο του ενος και το στησιμο του άλλου(εξοπλημσο - συντηριση - καταναλώσεις) και οτι μετα απο κάποιο καιρο ισως να θελεις να αλλάξεις ψαροσυνθεση ισως σε κάποιο φυτεμενο (αν θα μπορεις (κοστος) ή και δισκους δες και τον χωρο σου και σιγουρα το μεγάλο ειναι και πιο όμορφο στην σιγκεκριμένη αιτερία
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν βγάλεις και το πάχος των τζαμιών βγαίνει κάτι παραπάνω από 550 λίτρα. Το είχα υπολογίσει όταν ήθελα να πάρω ένα μεγάλο ενυδρείο αλλά τελικά δεν χώραγε πουθενά και κατέληξα στο 1,50.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω απο τον καταλογο το ειδα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μα καλα μπορεις να παρεις το 1,80 κι ακομα το συζηταμε?!!
![]() μεγεια το 1,80! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο ενυδρειο να διαλεξω | George_K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 25-10-11 23:09 |
πιο φιλτρο να διαλεξω για ενυδρειο 260 λιτρα | petraras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-05-11 03:14 |
Τι να διαλεξω για υποστρωμα? | Troll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 22-01-11 12:50 |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |