|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2604
επισης και αυτο που εχω εγω σε ενα γαριδαδικο ειναι 9 εκ και η τιμη του 8ε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Nα επαιρνα ενα 13λιτρο απο τα jumbo στα 15 ευρω, να παρω το φιλτρακι του και να μου μεινει και το ενυδρειακι? ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=381020 To εχει και φιλος μου το συγκεκριμενο ενυδρειακι εδω και κανα χρονο και το φιλτρακι δουλευει ακομα.. ![]() Καποιο κρεμαστο μικρο να το εβαζα στη πλατη οπως λεει και ο tsoum? Πιο μικρο απο το eheim 2040 σε μεγεθος? ------------------------- Αυτο πως σας φαινεται? Βλεπω οτι λεει πως εχει υψος 19 εκατοστα. Μιας και το ενυδρειο ειναι 21 μηπως αντιμετωπισω προβλημα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 23-01-12 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε αυτό που έχεις, και χαμήλωσε τερμα την ροή! Δέν χρειάζεται συνέχεια να αγοράζουμε άλλα! Στο τέλος θα μαζέψεις πολλή "σαβούρα" (δεν κατάλαβα αν το χρησιμοποιείς το κρεμαστό τώρα ή όχι)
Υ.Γ. τα Resun μου έχουν βγεί σκυλιά. 10 φορες καλύτερα απο τα sun-sun. Μου εχουν χαλάσει 2 sun-sun μεσα σε μερικούς μήνες, ενώ το πρώτο resun μου το έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβα ποιο λες να βαλω που εχω? To κρεμαστο eheim 2041? Αν ναι, οχι δεν το χρησιμοποιω (ισως να ξανα φτιαξω το 50λιτρο αλλα μεχρι τοτε θα καθεται) αλλα ειναι πολυ μεγαλο και δεν θα χωραει με τιποτα στο 10λιτρο. Ουτε στο μηκος αλλα και γενικα. Δεν μπορω να το πω με σιγουρια γιατι δεν το εχω εδω να το δοκιμασω.
Ναι και εγω για τα resun εχω καλυτερη εντυπωση απο οτι για τα sun sun. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε τότε το πιο μικρό Resun! Το είχα και αυτό! Πολύ καλο. Μια φορα όμως εμεινε εκτός νερου και πρέπει να κάηκε η αντλία γιατί δεν έπερνε μπρος.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Τελικα βγηκα για κατι δουλειες σημερα και ετυχε να περασω απο ενα πετ σοπ. Μπηκα μεσα και βρηκα ενα resun των 8 εκατοστων υψος στα 8 ευρω και το πηρα. Το εβαλα και δουλευει μια χαρα και σαν μεγεθος ειναι ενταξει. Τωρα απλα θελω να δω πως μπορω να μειωσω την ροη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 24-01-12 στις 12:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι το κρεματστό. Ενα μικρό resun. Αυτό που πήρες πρέπει να ήταν. Έχει διάφανο spraybar;
Για την ροή το έβαλες με το ματσουκάκι που ρουφάει αέρα ή με το spraybar; Πάντως θα μειωθεί η ροή του με το μπούκωμα των υλικών.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσωτερικο φιλτρο | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-11-11 16:35 |
εσωτερικο φιλτρο | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-03-08 18:38 |
μικρο-μεγαλο φιλτρο,λιγο-πολυ βιολογικο | goldmary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 10:26 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |