|
|
||||
|
||||
![]()
Και στο ξυλο σε χτυπα ρευμα,ο φιλος σου το νιωθει?Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι,για καποιον λογο,ειναι περισσωτροι αγωγημοι απο καποιους αλλους,Και στο δικο μου οταν εχω πληγες και βαζω μεσα το χερι μου με χτυπα.Μην σε προβληματιζει.αν ηταν διαρροη ρευματος,θα τα ειχε τιναξει ολα,ητε ειναι 10 βατ ητε 500
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tι να πω ρε γαμωτο...τον φιλο μου οταν το στησαμε σπιτι του δεν τον τιναξε. Τωρα ισως να μην εβαλε και το χερι του μεσα αφου ειχε μπει και το φιλτρο σε λειτουργεια. Δεν θυμαμαι. Εμενα με τιναξε και εκει και μετα στο σπιτι μου που το εφερα, το γεμισα και το εβαλα σε λειτουργεια. Οσον αφορα τωρα αυτο που λες περι περισσοτερο αγωγιμου δεν ξερω. Ισως και να ισχυει. Οπως λεω πιο πανω, με τιναζει σχεδον παντα το αυτοκινητο μου οταν βγαινω και πιανω να κλεισω την πορτα. Με το που την ακουμπησω παθαινω στατικο ηλεκτρισμο. Στο 50λιτρο που ειχα δεν μου ειχε συμβει νομιζω ποτε αυτο. Το ενυδρειο δεν εχει θερμοστατη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 23-01-12 στις 17:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια. Πηρα καινουριο φιλτρακι (resun mini) πριν 2-3 μερες και ολα ηταν οκ. Δεν με ''τιναζε'' τιποτα. Τωρα παλι εβαλα το χερι μου και παλι σαν στατικος. Το εχω αλλαξει μερος το ενυδρειο, δεν ειχα ανοιχτα τα φωτα, μονο το φιλτρακι του δουλευε. Το ενυδρειακι ειναι πανω σε μαρμαρο τωρα...περιεργα πραγματα...βεβαια με το αλλο φιλτρακι γινοταν σχεδον συνεχεια. Τωρα με αυτο ειναι η πρωτη φορα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|