|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα είδη mbuna ή αλλιώς πετρόψαρα είναι πολλά. Αλλά δεν κάνουν όλα στα λίτρα σου!
Την πρώτη σου ερώτιση δεν την κατάλαβα. Για ξαναπές το πιο καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
διαβασα οτι καποια ειδη βγαζουν καποιες συγκεκριμενες συμπεριφορες, οπως πχ καποια οταν ειναι ζευγαρι και υπαρχει γεννα, η το θυλικο ειναι στην φολια και το αρσενικο προστατευει απ εξω κλπ ... τετοιες καταστασεις θα μου αρεσαν , αλλα δεν ξερω σε ποια ειδη να στραφω
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα σχεδον τα πετροψαρα εχουν αυτες της συμπερηφορες.
Τα ψαρια που σου ειπανε τα παιδια κανουν αυγα,, και τα μεγαλονη η θυληκια μεσα στο στομα της ,μεχρι νατα βγαλει ψαρακια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμπεριφορές όπως αυτές που περιγράφεις θα παρατηρήσεις σε πετρόψαρα και κοχυλόψαρα της Tanganyika. Δες εδώ τα προφίλ των ψαριών της Αφρικής http://www.cichlid-forum.com/article...us_gallery.php επέλεξε ποιά σ' αρέσουν και μετά βλέπουμε τι συνδυασμούς μπορείς να κάνεις στο ενυδρείο σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Με mbuna θα έχεις κίνηση και χρώμα..αλλά όχι σπουδαίες συμπεριφορές.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Ηθελα να ρωτησω και καπια αλλα πραγματακια. 1. Το νερο στην εδω στην κερκυρα εχει πολυ μεγαλη σκληροτητα παιζει ρολο για το αν επιλεξω Μαλαουι η ταγκανικα? 2. για υποστρωμα θα αγορασω 20 κιλα αμμο χαλαζιακη , απλα επειδη υπαχρει σε διαφορα χρωματα σε μπεζ και λευκο ποιο θα ηταν καλυτερο να επιλεξω? 3. πετρες δεν σκοπευω να αγορασω, εχω 2 επιλογες, η θα βρω μια παραλια εδω στην κερκυρα και θα μαζεψω , η να παω σε μια μαντρα με οικοδομικα υλικα και να παρω ηφεστιακες που ειναι και πολυ πιο ελαφριες για να μην εχω τον φοβο των κατολισθησεων. 4. ειναι απαραιτητο να βαλω στο κατο μερος του ενυδρειου φελιζολ και πανο απο το φελιζον τις πετρες και την αμμο? Μπορω να το αποφγω για να μην μου κοψει σε εκατοστα στο υψος και σε λιτρα? Ευχαριστω και σηγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμο και πέτρες θα σου πρότεινα να μαζέψεις απο καμια παραλία. Το πρόβλημα είναι οτι θα θέλουν πάρα πολύ καλό πλυσιμο. Γι'αυτον τον λόγο προτιμησε καμια έρημη σχετικά παραλία.
Φελιζόλ θα ήταν καλά να βάλεις αν και δεν είναι τόσο σημαντικό αν είναι καλά στημένες οι πέτρες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TAGANIKA 200LIT | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 18-02-09 21:26 |
3 χρονια Taganika | gangrel | Tanganyika | 9 | 16-01-09 13:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |