|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ειχα διαβασει καιρο πριν κ δεν μου φανηκε κ περιεργο...αλλα διαβασα για πεινασμενες αμανο! Εγω ταιζω 3 φορες την μερα κ δεν ειχα δει ποτε κατι τετοιο...μεχρι σημερα...
![]() ![]() ![]() κ εδω χωνευουμε.. ![]() ![]() Η γαριδα Δεν ηταν πεθαμενη...ηταν κ αυτη αυγομενη δυστυχως...Αν τρωει ετσι-για χαβαλε- ενήλικες σκεφτομαι στα μικρα τι θα κανει! Ειναι 6-7 amano σε 80 λιτρα καθαρα με 5 cpd κ μερικες δεκαδες red cherry(30-40)...Σκεφτομαι να τις παω στο μεγαλυτερο τωρα(τις αμανο).... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πλάκα κάνεις
έλεγα να τις βάλω και εγώ μαζί ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι δεν βαζουν amano μαζι με ακριβες γαριδες; (crs,blue tiger, shadow bees κλπ)
![]() Aυτο που ειδες, το εχω δει με τα ματια μου τουλαχιστον 3 φορες, αν και πιστευω οτι μια αμανο σε πληρες μεγεθος, θα πρεπει να εχει διακρινει καποιο σημαδι αδυναμιας για να επιτεθει σε ενηλικη γαριδα-θυμα. Ισως φροντιζουν να "καθαριζουν" τις γερικες ή αρρωστες γαριδες- εστω κι αν στα δικα μας ματια φαινονται απολυτα υγιεις. Εξ αλλου οι amano φημιζονται ως καθαριστες και νεκροφαγες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ειχα διαβασει καποιο παλαιοτερο τοπικ σου κ μετα απο λιγο ψαξιμο ειχα δει αλλα 2-3 παρομοια θεματα.Θυμαμαι οτι οι περισσοτεροι λεγανε οτι αρπανε που κ που, μικρα κυριως..ενηλικες αμανο...κ κυριως οταν ειναι πεινασμενες!!Εγω ομως ταιζω 3 φορες την μερα..μια φορα γαριδοτροφη(dennerle-crustaGran) κ 2 φορες απο διαφορες αλλες για τα ψαρακια κυριως..καροτα που κ που(1 φορα στις 2 βδομαδες)...κ γενικοτερα ταιζω πολυ σε γενικες γραμμες.... ![]() Αλλα αν ειναι οπως τα λες τοτε μικρο το κακο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως η amano σου είναι αυγομένη...(???)
Λέτε να έχει κάποια σχέση; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι...Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση...πιθανο...
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω αμανο κοντα δυο χρονια και σε καποια φαση δοκιμασα να βαλω 4 cherry,απο τις οποιες εβρισκα μια καθε μερα κομμενη στην μεση,οπως στην φωτο!
σε λιγο καιρο δεν ειχα καμια! τις αμανο τις εχω ακομη... μεχρι και πριν λιγο καιρο δεν ηξερα τι παιχτηκε τοτε... τωρα μαλλον εμαθα...
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησα πριν 5-6 μηνες 50λιτρο φυτεμενο ενυδρειο με 4 amano (μεγαλες) και 10 red cherry (και αρκετα Anentome helena) και τωρα οι red cherry εχουν γινει καμια 200αρια.
Τα μωρα κυκλοφορουν παντου ελευθερα. Δεν εχω δει amano να τρωει γαριδα. Ταιζω πλουσια 2-3 φορες ημερησιως.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με γενικές πληροφορίες για Amano. | steady | Γαρίδες του γένους Caridina | 334 | 26-08-15 11:43 |
Θέματα σχετικά με C.R.S.: Προβλήματα / συνθήκες | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 61 | 17-03-13 02:12 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |