|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φωτό...
![]() Αν στις ενώσεις φουσκώσει ο αφρός πολυουρεθάνη μην το πειράξεις..άστο να στεγνώσει και το κόβεις μετά με ένα μαχαιράκι... |
|
||||
|
||||
![]()
please.... be gentle
![]() ειναι η πρώτη μου φορά.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει τέτοια, θα πονέσεις και θα σου αρέσει!
![]() ![]() ![]() Μια χαρά μου φαίνεται, εξάλλου η πραγματική του ομορφιά θα φανεί μόνο όταν το τελειώσεις. Δύο πραγματάκια μόνο από μένα: 1) Μου φαίνεται λίγο περίεργο το σημείο με το στήριγμα, γιατί ο όγκος των "πετρών" μου φαίνεται στο μάτι πολύ μικρότερος σε σχέση με τις υπόλοιπες, αλλά νομίζω ότι μια χαρά θα δείξει στο τέλος. 2) Εγώ θα έβαζα πολυουρεθάνη πάνω στα ποτηράκια γιατί ξεχωρίζουν ότι είναι πολύ ομαλά σε σχέση με όλα τα άλλα. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια μικρή επισήμανση: Ολη η κατασκευή τι πάχος έχει περίπου; Είδα οτι έβαλες ενα χοντρο φελιζόλ για πλατη. Ολο αυτό, δεν σου τρώει ασκοπα λίτρα; Θα μπορούσες να βάλεις Ενα πιο λεπτο.
Επίσης πρέπει να σκεφτείς και τα μπαστουνια απο το εξωτερικό φίλτρο πως θα κάθονται. Παράθεση:
Αντε καλές εργασίες! Υ.Γ. πολύ όμορφοι οι μονοδάκτυλοί σου! Τους έχεις σε γλυκό ή υφάλμυρο νερό;
|
||||
|
||||
![]()
Και τώρα που το σκέφτομαι και για το θερμαντήρα θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις, αν δεν έχεις ήδη αποφασίσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτήσω.....
πόσο επικυνδινο ειναι.... μετα που θα το σκαλίσω... να το περάσω με μπογίες ακρυλικες... αερογραφου.... ΜΕΤΑ σιλικόνη... και ΜΕΤΑ ριτίνη..???? με λίγα λόγια να μη το βάψω με τι σιλικονη αλλα με τον αερογράφο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν κάνει το καμινέτο την δουλειά του θα δείξει πολύ πιο αληθινό..απλά πρόσεξε μην το παρακάνεις και βγει κάρβουνο,θέλει γρήγορα και 'απαλά' περάσματα με την φωτιά!Επίσης να ξέρεις οτι ο αφρός δεν θα καεί με το καμινέτο..μην το προσπαθήσεις!Απλά θα το κόψεις σε αυτά τα σημεία..
Κάτι τελευταίο..με αυτό το σχέδιο που έκανες θα φας πολλά λίτρα απτο ενυδρείο...έχε το υπόψην σου για το μεγάλο αυτό.. ![]() ------------------------- Παιδιά έχει αναφέρει ο φίλος οτι αυτό είναι πιο πολύ δοκιμαστικό σε μικρό ενυδρείο..όταν κάνει το κανονικό για το μεγάλο θα πρέπει να προβλέψει και χώρο για θερμαντήρα και σωληνώσεις και να σκεφτεί την χρήση πιο λεπτού φελιζόλ για να μην 'φάει' τόσα λίτρα..Καλά κάνετε και το αναφέρετε εννοείται... ![]() Zak εγώ όπως προείπα δεν θα το ρίσκαρα να βάλω χρώμα.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη \/ag : 22-01-12 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η πλάτη ειναι 2 εκατοστών. Πιο λεπτή δεν νομίζω οτι θα άντεχε (δεν εχω εμπειρία)
Για τα ποτήρια.. είχα σκοπό να τα καλυψω με τη σιλικόνη αλλά μαλλον πως θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας και μετά... θα το ρισκάρω με τον αεργογράφο.... Για το φίλρο έχω κάνει προβλεψει καθως έχω αφήσει αναμονές από πίσω. Προς το παρών θα το βάλω με το εσωτερικ΄πο φίλτρο μεχρι να αγορασω εξωτερικό για το μικρο. Για θερμοστάτη δεν έχω κάνει καμία πρόβλεψη καθως θα το βάλω σε ένα πλαινό και το μαϊο θα το βγάλω. |
|
||||
|
||||
![]()
To θέμα είναι να το δεις σε χρήση..να τρέξει το ενυδρείο με ψάρια μέσα για αρκετό καιρό και να δεις αν δημιουργεί προβλήματα..
Αν δεν υπάρξουν προβλήματα τότε τρέμε Juwel με τις ψευτο-πλάτες σου...θαύματα θα κάνουμε.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χααχχαχα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεδομενου οτι ειναι και το πρωτο σου,μου αρεσει πολυ.μπραβο!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Time controller | Genirous | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 10-04-07 22:27 |
Siesta time | gsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-11-06 14:36 |
First time! | CHRISTOS222 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 111 | 10-10-06 16:27 |