|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι δε γραφεις με ελληνικα!!??
μου βγηκαν τα ματια να το διαβασω φιλικα φωτης |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε φωτη μου εγραφα αγγλικα και το ξεχασα...συγνωμη, υποσχομαι να το διορθωσω θα μου επιτρεψεις ομως αυριο το πρωι γιατι πρεπει να φυγω τωρα....συγνωμη και παλι σε καταλαβαινω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο στησιμο και εξαιρετικο το φοντο σου...
Στην ψαροκατασταση εχουμε ομως θεματακι,ολα λύνονται ομως.
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο είναι, και πολύ πρωτότυπη κατασκευή.
Για τα ψάρια δεν μπορώ να σου πώ κάτι (δεν είμαι και ο πιο έμπειροσ... ![]() Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση, αν κατάλαβα καλά, είναι ότι τα τζάμια δεν έχουν κολληθεί μεταξύ τους. Το μέταλλο έρχεται σε επαφή με το νερό; |
|
|||
|
|||
![]()
ναι φιλε μου...ο σκελετος ειναι απο αλουμινιο και εχει τεσερεις κολονες μια σε καθε γωνια με φωλιες που μπαιουν τα ζταμια, ασε σου λεω για ζαμπονοτυροπιτες ηταν σε ενα σουπερ μαρκετ και π εχει στεγανοποιηθει τωρα ειναι πολυ καλα...αλλα καποια στιγμη θα φτιαξω ενα πιο καλο κυριλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το στήσιμο εμένα μαρεσε. Απλώς θα έχεις πρόβλημα με τον πολύπτερο εμένα προσωπικά μου έφαγε πολλά ψάρια και ταλαίπωρησε πολλά αλλά. Μέχρι που το έδωσα πίσω.
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο δειχνει
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα πριν ενα χρονο ακριβως ειχα παρει εναν και ειχα αρκετα προβληματακια...τρ αυτον μου τν πηρε ο αδερφος μου (καθως απο μαλακια και απιρεια μου ισως στο εξαμινο εχασα τον πρωτο και στεναχωριθηκα πολυ)και δεν μου παει να τον γυρισω αλλα ηταν και παρα πολυ μικρος οποτε δε νομιζω να εχω καποιο ιδιεταιρο προβλημα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|