|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή έχει υπάρξει κάτι ανάλογο πολύ πρόσφατα διάβασε εδώ από τον pavlos1988 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56498 , είχε φτιάξει ένα μίνι reef 30λ.
Ισχύει ότι δεν είναι ότι πιο εύκολο ή φθηνό αλλά αν το θέλεις-γουστάρεις πολύ να ξέρεις ότι θα ρίξεις και πολύ δουλειά πάνω του. Από λεφτά μου είχε πει ο pavlos1988 ότι βγαίνει 300ευρώ στο χαλαρό. Αν δε κάνω λάθος είχε και ένα ζευγαράκι κλόουν και κάποιο σαλιγκάρι κλπ κλπ. Τσεκαρέ το.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 300 μπορεί να στοίχισε στον Παύλο που δεν είχε τίποτα από εξοπλισμό,βάζοντας μέσα και ενυδρείο(Dennerle πιασοκωle) + οτι μπορεί να τα αγόρασε όλα καινούρια! Του φίλου εδώ μπορεί να του στοιχίσει λιγότερο απτο 1/3 της τιμής που αναφέρεις.. |
|
|||
|
|||
![]()
μια χουφτα αλατι θελει εμπειρια.και αυτο θα φανει ιδιαιτερα το καλοκαιρι.εγω θα ελεγα οχι σε αρχαριο για αρχη σε τετοια λιτρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
\/ag ισχύει πως όλα τα είχε πάρει καινούρια, αλλά δε νομίζω ο greenjanek να τα βρει όλα με 100 ευρώ. Σκέψου μόνο Α/Ο, φίλτρο, σκιμμερ,θερμοστάτη, κυκλοφορητή.. Για να μην προχωρήσω στο ζωντανό βράχο, αραγωνίτη, τεστ που θα πρέπει να κάνει διαρκώς σε τόσα λίτρα, εκτός αν τα βρει από δωρεά.. Για ένα 200αρι τουλάχιστον πρέπει να είναι σίγουρος πάντως (βάζω μέσα ζωντανά + frags ). Δε τον αποτρέπω απλά πρέπει να ξέρει τι θα συναντήσει μπροστά του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως του τα έγραψα εγώ βγαίνει παρακάτω..
![]() Φίλτρο έχει = 0Ε Α/Ο δεν παίρνει = 0Ε skimmer resun = 20E (προαιρετικό) κυκλοφορητής resun = 10Ε θερμοστάτη έχει = 0Ε Αλατόμερτο = 20Ε Ζ/Β 2-3 κιλά = 10Ε Αραγωνίτη = 10Ε Αλάτι = 12Ε Dennerle bacto clean & reef elements (2 βασικά 'ζουμιά') = 15Ε 1 μπλε λάμπα φθορίου = 7Ε Νομίζω πως με αυτά που έγραψα είναι έτοιμο να ξεκινήσει το nano του φίλου με σύνολο 94Ε....μαζί με το skimmer.. ------------------------- Α ξέχασα αντιφώσφορο και ενεργό άνθρακα + 10Ε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη \/ag : 20-01-12 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ας ξεκινήσει με 100 ευρώ και στη συνέχεια βλέπουμε πόσα θα χρειαστεί
![]() Τεστ για τις υπόλοιπες ενδείξεις δε χρειάζεται? μόνο αλατότητα μετρά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τον τρόπο που αναφέρω,σχεδόν,έχω κρατήσει το reef μου εδώ και 1 χρόνο περίπου!Τα λέω από προσωπική εμπειρία.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
96 λίτρα τι μπορώ να βάλω;;; | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 24-05-11 13:30 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
Τί μπορώ να βάλω σε 54 λίτρα; | g4x4 | Malawi | 17 | 14-05-08 01:50 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |