|
|
|||
|
|||
![]()
To έβαλα σε μια γυάλα. τώρα είναι εντάξει. Στο ενυδρείο έκατσε Κανά πεντάωρο μόνο. ευτυχώς. Το άσχημο είναι ότι δεν έχω καθόλου χώρο για πιο μεγάλο ενυδρείο στο σπίτι μου γιατί είναι πολύ μικρό. Ακόμα και το 15 λιτρο είναι στην κουζίνα..αρχίζω αλλαγές νερου στο ενυδρειάκι να στρώσει,πάω για αντιχλώρια κτλ και βλέπουμε. Σκέφτομαι να φτιάξω ένα ενυδρείο μόνος μου σε μαγαζί τζάμια μάλλον. Και τελικά ναι είναι κογκολέζος και είναι και πολυ μουράτος!!
|
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχώς το ενυδρείο δε θα στρώσει με αλλαγές νερού...Διάβασε εδώ πως στρώνει http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656
αλλά επειδή εσύ δεν έχεις να διαθέσεις 2 μήνες για το στρώσιμο γιατί το ψαράκι μετά θα το χαιρετήσεις ![]() διάβασε και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934 που είναι αυτό που χρειάζεσαι άμεσα. Βάλε αγγελία για μπόλι π.χ. "Ζητείται άμεσα μπόλι-Ιωάννινα" και βάλε το ψαράκι πίσω στο ενυδρείο. Μέχρι να το κάνεις αυτό καθημερινές αλλαγές νερού με αντιχλώριο πάντα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις έβαλα αγγελία.Σε ευχαριστώ πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
ο delta66 στα λεει ακριβως ολα στο πως πρεπει να τα κανεις!
ακολουθησε τα κατα γραμμα και ολα θα πανε καλα! μην βγαζεις το ψαρι απο το ενυδρειο και το στρεσαρεις!
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε καλε το ψαρακι απο τη γυαλα, λες να ηταν χαλια στα 15 λιτρα και να ειναι καλα στο 1.5?
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια πόση αμμωνία μπορεί να σήκωσε ενα ενυδρείο σε μια μέρα με ένα μόνο ψάρι και 15 λίτρα φρέσκο νερό? χθές το βράδυ το έβαλε το ψαράκι μέσα... κατα την γνώμη μου μην τρελαίνεσαι φίλε, έχεις 1-2 μέρες να βρεις μπόλι, κάνε μια μικρή αλλαγή την μέρα 5-6 λίτρα και κατα την γνώμη μου δεν θα έχεις πρόβλημα, οι Γιαννιώτες φίλοι θα σε βοηθήσουν σύντομα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τα ph της βρυσης πολυ περισσοτερη απο οση χρειαζεται για να προκαλεσει μονιμες βλαβες στο ψαρι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κονγκολέζος κάθεται ακίνητος στον πάτο. | Da Gypsy Fish | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 19 | 27-05-11 10:11 |
κάλυψη τρύπας στον πάτο ενυδρείου | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 05-04-11 20:12 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |