|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να πανε ολα καλα
![]() ισως εκεινο να ειχε καποιο προβλημα και επιβαρυνθηκε με το απιονισμενο η κατι τετοιο αλλα δεν ειχε δωσει κανενα σημαδι για προβλημα.(αποσο μπορω να κρινω ακομα και τωρα,με τη λιιιιγη ομολογουμενος, παραπανω εμπειρια μου στα ψαρια μου.) |
|
|||
|
|||
![]()
Η συμπεριφορά που σου περιέγραψα είναι καλή τουλάχιστον?
![]() Το εύχομαι και εγώ να πάνε όλα καλά, ο χρόνος θα δείξει.. Προσωρινοί στόχοι προς επίτευξη : κοπαδάκι στερμπαι, DIY Co2 και φωτισμός! |
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξε,δεν εχω και τοση εμπειρια στο χομπι για να μπορω να κρινω αμεσως.αυτο που περιγραφεις εμενα μου ακουγεται φυσιολογικο.αλλα ειναι αλλιως οταν τα ζεις τα ψαρια και τα βλεπεις καθε μερα.μαθαινεις καπως τις συνηθειες τους και οταν δεις μια αλλαγη ξαφνικα σου φαινεται.τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω μεχρι τωρα,ισως να ειναι και η ιδεα μου τι να πω.αλλα μου φανηκε πως ειδα μια διαφορα στη συμπεριφορα τους (προς το καλυτερο πιστευω)οταν εφτιαξα το νερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δινεις 1.5 την εβδομαδα θελεις 6 ευρω το μηνα.
Σε δεκα μηνες εχεις κανει αποσβεση την ΑΟ και δεν γεμιζεις και το κοσμο πλαστικα μπετονακια και δεν ρισκαρεις να παθουν τιποτα τα ψαρια με το αμφιβιολου ποιοτητας απιονισμενο για ηλεκτρικα σιδερα. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χα χα χα το ξέρω ότι θα έχω κέρδος σε βάθος χρόνου, πάντα αυτό διαβάζω όταν λέτε σε κάποιον να πάρει την Α/Ο :P Πάντως δεν εννοούσα να την αγοράσω σε ένα χρόνο, το πολύ μετά το Πάσχα είναι στα σχεδιά μου, απλά αυτή τη στιγμή χάλασα αρκετά για να φτιάξω το καινούριο και ακόμα δεν έχω πουλήσει ούτε το προηγούμενο.. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε ΟΚ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές κοίταξα και τις λάμπες που έχω!
Είναι η μαμίσια του Hailea F60 (24w) , από το Dim έχει 15w και γράφει πάνω "Narva LT 15w/010 daylight, Made in Germany" ( το dim μαζί και τη λάμπα τα είχα πάρει πριν 6 χρόνια πληροφορίες για το Dim λέει ότι είναι της Arcadia, model: AC30X tube 25/30w, 26mm Dia.. ) και επιπλέον 11w από το προηγούμενο φωτιστικό που είναι σε στυλ γραφείου (έυκαμπτος σωλήνα γύρω απτά καλώδια και στην άκρη του έχει κάτι για να πιάνεται στο τσάμι).. Αρχικά για το Dim τι λάμπα μπορώ να πάρω για να αντικαταστήσω αυτή που έχω? Επιπλέον αν είναι λίγα τα watt και χρειαστεί κάποια επιπλέον λάμπα τότε θα χρειαστεί και dim που να δέχεται 2 λάμπες? Τ5 έχω αυτή τη στιγμή ή Τ8 ? :P |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπόστρωμα | xristosss | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 20-07-11 23:26 |
Υπόστρωμα για ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων | krispie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-11 15:56 |
Υπόστρωμα για μικρό ενυδρείο | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-03-08 23:33 |
Υπόστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 26-09-06 17:53 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |