Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων

Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-01-12, 03:39
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

μακαρι να πανε ολα καλαπαντως το απιονισμενο προσεχε το.εγω ειχα προβληματα οταν εβαλα μια φορα πριν παρω την ΑΟ.προβληματα εννοω θανατο ψαριου.θα μου πεις ειναι σιγουρο οτι ητανε απο αυτο?οχι αλλα δεν υπηρχε καποιο αλλο σημαδι η ενδειξη.το μεσημερι εγινε αλλαγη,το βραδι μου ψοφησε ψαρι και ξαναεκανα αλλαγη μολις το ειδα.απο τοτε δεν ξαναειχα θανατο.(φτου φτου μακρια απο μας!)
ισως εκεινο να ειχε καποιο προβλημα και επιβαρυνθηκε με το απιονισμενο η κατι τετοιο αλλα δεν ειχε δωσει κανενα σημαδι για προβλημα.(αποσο μπορω να κρινω ακομα και τωρα,με τη λιιιιγη ομολογουμενος, παραπανω εμπειρια μου στα ψαρια μου.)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-01-12, 03:47
tsiou9 Ο χρήστης tsiou9 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ζωγράφου
Προεπιλογή

Η συμπεριφορά που σου περιέγραψα είναι καλή τουλάχιστον?
Το εύχομαι και εγώ να πάνε όλα καλά, ο χρόνος θα δείξει.. Προσωρινοί στόχοι προς επίτευξη : κοπαδάκι στερμπαι, DIY Co2 και φωτισμός!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-01-12, 03:54
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

κοιταξε,δεν εχω και τοση εμπειρια στο χομπι για να μπορω να κρινω αμεσως.αυτο που περιγραφεις εμενα μου ακουγεται φυσιολογικο.αλλα ειναι αλλιως οταν τα ζεις τα ψαρια και τα βλεπεις καθε μερα.μαθαινεις καπως τις συνηθειες τους και οταν δεις μια αλλαγη ξαφνικα σου φαινεται.τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω μεχρι τωρα,ισως να ειναι και η ιδεα μου τι να πω.αλλα μου φανηκε πως ειδα μια διαφορα στη συμπεριφορα τους (προς το καλυτερο πιστευω)οταν εφτιαξα το νερο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-01-12, 08:36
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Αν δινεις 1.5 την εβδομαδα θελεις 6 ευρω το μηνα.
Σε δεκα μηνες εχεις κανει αποσβεση την ΑΟ και δεν γεμιζεις και το κοσμο πλαστικα μπετονακια και δεν ρισκαρεις να παθουν τιποτα τα ψαρια με το αμφιβιολου ποιοτητας απιονισμενο για ηλεκτρικα σιδερα.
Παλιά 17-01-12, 15:13
Member

Προεπιλογή

Χα χα χα το ξέρω ότι θα έχω κέρδος σε βάθος χρόνου, πάντα αυτό διαβάζω όταν λέτε σε κάποιον να πάρει την Α/Ο :P Πάντως δεν εννοούσα να την αγοράσω σε ένα χρόνο, το πολύ μετά το Πάσχα είναι στα σχεδιά μου, απλά αυτή τη στιγμή χάλασα αρκετά για να φτιάξω το καινούριο και ακόμα δεν έχω πουλήσει ούτε το προηγούμενο.. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-01-12, 17:08
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Χεχε ΟΚ
Παλιά 18-01-12, 16:27
Member

Προεπιλογή

Μιας και έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές κοίταξα και τις λάμπες που έχω!
Είναι η μαμίσια του Hailea F60 (24w) , από το Dim έχει 15w και γράφει πάνω "Narva LT 15w/010 daylight, Made in Germany" ( το dim μαζί και τη λάμπα τα είχα πάρει πριν 6 χρόνια πληροφορίες για το Dim λέει ότι είναι της Arcadia, model: AC30X tube 25/30w, 26mm Dia.. ) και επιπλέον 11w από το προηγούμενο φωτιστικό που είναι σε στυλ γραφείου (έυκαμπτος σωλήνα γύρω απτά καλώδια και στην άκρη του έχει κάτι για να πιάνεται στο τσάμι)..

Αρχικά για το Dim τι λάμπα μπορώ να πάρω για να αντικαταστήσω αυτή που έχω? Επιπλέον αν είναι λίγα τα watt και χρειαστεί κάποια επιπλέον λάμπα τότε θα χρειαστεί και dim που να δέχεται 2 λάμπες? Τ5 έχω αυτή τη στιγμή ή Τ8 ? :P
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές