|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπ οτι φενετε μαλλον δεν θες να διαβασεις.Πρωτον τα αγγελοψαρα ειναι κοπαδοψαρα δεν γινετε μονο 1 αλλα ουτε και 2 εκτος και αν ειναι κανονικο ζευγαρι και δευτερον στο φυσικο τους περιββαλον τα νεον ειναι η τροφη τους καποιο ειδος μεγαλυτερων τετρα ναι.Αυτα που βλεπεις στο βιντεο ειναι τεραστια και το ενυδρειο αρκετα ψηλο και μεγαλο να τα χει μεσα και επισης εχει 5 ατομα μεσα!Δεστω λιγο καλυτερα γιατι και τα ψαρια σου θα βασανιζεις και λεφτα θα πετας στο τελος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη αν ελεγα οτι το αγγελοψαρο το ειχα κανα μηνα σε 20 λιτρα με 3 τιγρακια 1 ξιφοφορο 1 πλατυ και 3 γκαπι θα ετρωγα ξυλο???Το αγγελοψαρο δεν το ηθελα αλλα μου το εκανε δωρο η κοπελα μου οποτε καταλαβενεις...ανωτερες δυναμεις!
![]() Απλα το κακο με μας τους αρχαριους ειναι οτι σε καθε petshop ακουμε αλλα,οποτε εγω εχω τρομαξει λιγο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολοι σχεδον στα ξεκινηματα μας ακουγαμε τους πετσοπαδες και καναμε ενα σωρω βλακειες σε βαρος των ψαριων μας.
Το θεμε ειναι στη φαση που βρισκεσαι το αγγελοψαρο πρεπει να βρεις τροπο να το χαρισεις καπου (εστω και σε πετ σοπ) προκειμενου να μην αρχισει να εχει προβληματα, και υπ οψιν πως προκειται για ιδιεταιρα ευαισθητο και αρρωστιαρικο ψαρακι... |
|
||||
|
||||
![]()
Ξυλο δεν προκειτε να φας απο κανεναν εδω μεσα.Ολοι να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο θελουμε και να ανταλαξουμε γνωμες.Απλα εδω μεσα κανενας δεν εχει να κερδισει τιποτα απο σενα αντιθετα με τον πετσοπα που σε βλεπει σαν ευρο.Δηλαδη αν σου εκενε δωρο μια αγελαδα θα την κρατουσες?Σκεφτομαστε παντα πριν κανουμε ενα ζωντανο δωρο!Διαβασε αρκετα συμβουλεψου απο εδω μεσα καποιους που ειναι προφεσορες στο χομπι και καταλαβεις αρκετα.Τωρα οπως ειπα και πριν δικα σου τα ψαρια δικες σου και οι αποφασεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο προτου πιασης την διακοσμηση διαλεξε τι μπορεις να κρατησεις απο ψαρια. Τα 60λιτ για αγγελοψαρα ειναι μαλλον λιγα, καπου αναφερες τιγρακια ειλικρινα αν τα γνωριζες θα εσκαγες στα γελια, ομως δεν ειναι για γελια μια και εχω ενα κοπαδι αλλα μονα τους τοσο που δεν κανουν ουτε με τα ομοια τους. Θα σου ρημαξουν το αγκελοψαρα και θα σου σκασουν τα υπολοιπα ψαρια. Τα τιγρακια μονο μονα τους με κανενα αλλο ψαρι. Αυτο απο προσωπικη μου πειρα, δοκιμασα μαζι τους καρχαριακια οπως διαβασα οτι μπορουν να κανουν και τα δυο τα σκασαν απο το κηνυγητο που τα ριξαν. Μονο εαν θελεις μαζι τους καποιο πλεκο και παλι με επιφυλαξη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ: ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα πως γινετε εγω να γραφω τα αγγελοψαρα με γγ και να βγαινη γκ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοσμηση πλατυ | MIkex24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-05-09 14:51 |
Διακοσμηση | Dionysia | Χρυσόψαρα | 19 | 16-03-09 23:21 |
Ιδεες για διακοσμηση | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-11-08 19:18 |
διακοσμηση | zhta47 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 17-06-08 15:53 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 13-05-07 09:36 |