|
|
||||
|
||||
![]()
εγω το ριχνω απευθειας και περιμενω λιγο
τα ψαρια σου δεν ειναι σουπα για να ριξεις πρεσα..... θα ριξεις οσο αντιστοιχει στα λιτρα σου συμφωνα με τισ οδηγιες τις συσκευασιας
|
|||
|
|||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ!! ΕΑΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΟΥΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=58398
ως τεχνολογος τροφιμων-διατροφολος (φοιτητρια κι εγω) εκανα μια προχειρη αλλα σωστη δουλεια κι εφτιαξα ενα διαιτολογιο βασισμενο στις αναγκες που εχει ενα χρυσοψαρο αν θελεις μπορεις να το ακολουθησεις αν τελικα το ακολουθησεις θα το τυρισεις πιστα!!και κατα γραμμα αλλιως μπορει να δημιουργηθει προβλημα αρα στο δικο σου που ειναι 50 θελει 2,5γρ περισσοτερο μην βαλεις σιγουρα...ισως μπορει να κανεις κακο.. λιγοτερο παιζει....δεν ξερω εγω παντως τα ζυγιζω και τα βαζω ακριβως........ δνε νομιζω να κανεις καλα αμα βαλεις παραπανω λογω ασθενειας.. ειδικα αν ριξεις μετα μελαφιξ καλυτερα ριξε μονο το μελαφιξ κι αν δεν δεις αλλαγη χρησιμοποιεισαι το αλατι.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τη βοηθεια σας | arkoudoulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-01-11 22:49 |
Ετοιμοθανατο gyppy | aNe | Ζωοτόκα | 17 | 02-11-09 20:25 |
βοηθεια!! | filipposster | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 07-05-09 10:21 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |