|
|
||||
|
||||
![]()
γειά και χαρά έχω βάλει 4-5 φορές κιλλι, όλες είχαν βγεί ψαράκια, για να βγούν θέλουν νερό οξυγονομένο σε θερμοκρασία 20-22, να έχεις έτοιμη αρτέμια γιατί βγαίνουν πεινασμένα. εγώ χρησιμοποιούσα και νερό οσμωσης 50-50 με βρύσης, φιλος τα έχει σε νερό βρύσης χωρίς πρόβλημα. είχε πάρει το δικό σου πακέτο και έβγαλε 90 μικρα (συνήθως βγαίνουν λιγότερα πάντως)
μεγαλώνουν ταχύτατα, και ζευγαρώνουν σαν τρελά. είχα κρατήσει αρκετά αυγά είδα μάτια αλλά τα ξέχασα και όταν απόφάσισα να τα ρίξω στο νερό δεν βγήκαν. πανέμορφα ψαράκια πάντως θα τα ευχαριστηθείς. για την πρώτη εβδομάδα θα χρησιμοποιούσα γεννήστρα. |
|
|||
|
|||
![]()
http://tsekouratoi.blogspot.com/2012...post_8514.html
Δεν πιστεύω να μου βγαίνουν έξω απο το ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Μου ήρθε το πακέτο! Βασικά οι συνθήκες που μου λέει στις οδηγίες δεν έχουν σχέση με ότι έχω διαβάσει! Θέλουν λέει 6-8 βδομαδες και 29C! Να σας ρωτήσω να τα βάλω κατευθείαν τα αυγά στο 120άρι που έχω σκοπό να τα βάλω? υπάρχει πρόβλημα να τα ρουφήξει το φίλτρο? (2217) Αν ναι τι θερμοκρασία να έχω? έχει περίπου 7 PH και μπόλικα φυτά! |
|
||||
|
||||
![]()
παντως οτι κανεις κρατα σημειωσεις και φωτο και ανοιξε θεμα οταν βγουμε για να ξερουμε για το μελλον!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγα (μαζι με το χωμα) να τα βαλεις καλυτερα σε ενα ταπερ-μπολ η μικρο ενυδρειακι με 1-1,5 λιτρα νερο και θερμοκρασια 22-25 βαθμους.
Αν τα ριξεις στο μεγαλο ή θα φαγωθουν απο τα αλλα ή δεν θα μπορουν να τραφουν. Οποτε καλυτερα σε λιγα λιτρα ωστε να τα ελεγχεις και να κανεις πολυ συχνα αλλαγες νερου και αφαιρεση της τροφης που θα μενει. |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρόβλημα είναι οτι η θερμοκρασία θα πέσει κάτω απο 22C στο ταπεράκι που θα τα βάλω..
Να βάλω θερμοστάτη ή λάμπα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
οταν γεννουν τα αυγα αν τα αφησουμε μεσα στο νερο υπαρχει προβλημα??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
killfish | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-01-12 18:31 |
killfish (ή killifish)? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-09-06 21:50 |