|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι μεγάλο γύρω στα 15 το υπολογίζω προσπαθώ να δω πως ανεβάζεις φώτο για να το δείτε. πως μπορώ να ανεβάσω? όταν λες << πόσο καιρο τρέχει>> ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορείς να βάλεις τίποτα άλλο και ειδικά αστακό. Ήδη έχει πολλά αυτό το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
3 ζωντανά έχει μέσα. μήπως επειδή η πέτρα πιάνει χώρο να φαίνεται έτσι ?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό λέω κι εγώ, τρία ζωντανά σε 15 λίτρα. Δεν είναι κονσέρβα το ενυδρείο να το γεμίζεις μέχρι πάνω με ψάρια. Το κάθε ένα θέλει το χώρο του.
|
|
||||
|
||||
![]()
μμ... ναι κατάλαβα έχεις δίκιο.
|
||||
|
||||
![]()
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ θα εβαζα εγω για υπογραφη...
υπαρχουν αρκετα σημειωματα για αρχαριους στην κατηγορια... μπες και διαβασε. εμενα με βοηθησαν αρκετα να καταλαβω ολες τις κοτσανες που ειχα κανει στο ξεκινημα... ορεξη και αγαπη για τα ψαρια και το hobby να υπαρχει και οχι μονο δε θα σε κουρασουν αλλα θα κολλησεις με το διαβασμα... για παραδειγμα ακομα και η μονομαχινα με το συγκεκριμενο ειδος σαλιγκαριων ειναι ασυμβατη και η πετρα πρεπει να βγει οπωσδηποτε μιας και μου κανει να ειναι ασβεστολιθικη (το πως θα δοκιμασεις να δεις αν ειναι θα το βρεις και αυτο διαβαζοντας) καλη τυχη |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ για τιν ενημέρωση . Την πέτρα την έχω δει και σε αλα ενυδρεία με παραπάνω και με πιο εβεστιτα ψάρια, φυσικά όμως θα το ψάξω και μέχρι να δω αν έχω πρόβλημα η όχι θα την έχω εχτος. Από τι έχω μάθει η θηλυκια μονομάχος με αυτι τιν ράτσα σαλιγκαριού δεν εχι πρόβλημα. Σε αντιθεσει με το αρσενικό που τους ( τρώει ) τα μάτια. Είμαι φανατικός φιλόζωος δε ξεχωρίζω αν ειναι ψάρι η καμηλοπάρδαλη . Τώρα αν ενοεις μέσα στους ζωντανούς οργανισμούς και τους ανθρώπους ( σε τέτοιες προτάσεις να το τεκμηριώνεις πιο σωστά που να καταλαβαίνει και ο άλλος ) πέρα από την πατρίδα μου και τον ελληνα δεν βάζω τπτ άλω ράτσα/χώρα. Και να κλείσω αυτό το θέμα γτ ξεφύγαμε λήγω και το φορουμ αυτό είναι για ψάρια και όχι για πατριωτικές συζητήσεις αν εσύ όπως πολύ άλλοι ελληνες είχανε έναν όρο στην ζωή τους όπως << υπεράνω όλων η πατρίς >> σήμερα η ΕΛΛΑΔΑ δεν θα ήτανε σε τετοια μοίρα. Ότι αγαπάς το προσέχεις όπως και με τα ζώα σου. Εσύ το θεωρείς κοτσάνα. εγώ το βλέπω σαν ξύπνημα.. Γιατί κάποτε κοτόπουλο ήμουν αλλά ξύπνησα και έτσι με τον έναν η τον άλω τρόπω προσπαθώ/μαι να ξυπνήσουμε αλους. Φυσικά αν δεν είσαι Έλληνας δεν σε αφορά. Αν είσαι απλός μάθε να αγαπάς και την χώρα σου γτ δεν λέω... Καλά και όμορφα τα ψάρια, αλά εσύ τα παιδιά σου κτλ δεν μεγαλώνετε σε θάλασσα αλλά σε χώμα και μάλιστα σε ελληνικό χώμα!! ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΤΕΡ.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υδροβια η υδροφιλα HELLP!! | Marios-cy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-06-07 20:31 |