|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη το νερό γιατί δεν είναι μέχρι πάνω?...αν είναι στο γέμισμα το σπρειμπαρ δεν είναι χαμιλα?
Για τα γκριν τερορ καλά έκανες και τα έδωσες....θα περνούν καλύτερα όλα τα ψάρια σου (και σκέψου όταν μεγαλώσουν τι εγκληματίες είναι!) Τα Σιαμις ταιγκερ φις είναι υφάλμυρου νερού αν δεν κάνω λάθος....επίσης με τον πλέκο και το χελάκι σου θα διμηουργήσεις συνοστισμό στο βυθό αφού και αυτά εκεί κινούνται περισότερο (αν δεν κάνω λάθος) Εγώ θα πρότεινα 2-3 σέβερουμ να δώσεις και χρώμα στο ενυδρείο....ή κάποιο μετριο-μεγάλο κοπαδόψαρο ....ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΧΕΛΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΥΓ: Πόσο καιρό είναι φυτεμένο? Γιατί εμένα το Οσκαρ μου έχει ένα θέμα με τη valisneria....μόλις πάει πάνω από 3 εκ. πάει και την κλαδεύει!!! (και όταν την έβαλα ήταν περίπου 40-45 εκ. ) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον δε λεμε το ιδιο ψαρι εγω μιλαω για αυτο
το νερο ειναι χαμιλα γιατι προσπαθω να φτιαξω το χτενακι ![]() το δικο μου ασκαρ δε πηραζει τα λουλουδια τωρα αμα μεγαλωσει και αλλαξει γουστο θα αλλαξει και σπιτι !
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη το έψαξα λίγο και μάλλον έχεις δίκαιο.
Πιο πάνω όμως γράφεις δύο διαφορετικά είδη ψαριού (πολύ όμοια αλλά διαφορετικά) 1. Datnioides Pulcher (siamese tiger fish) 2. Datnioides micpolepis (Indonisian tiger fish) ....δες εδω τις διαφορές http://www.datnoidstigerfish.org/tig...h-anatomy.html Και τα δύο έχουν παρόμοιες απαιτήσεις και προτιμούν ουδέτερο ως ελαφρά αλκαλικό περιβάλον (κάπου είχα διαβάσει (δεν θυμάμε που) και για υφάλμιρο αλλά μάλλον ήταν για άλλα συγγενικά είδη πιο άγριας μορφής) ......οι παραμέτροι του νερού που θέλουν δεν πολυτεριάζουν με την Αρο και το Όσκαρ (που θέλουν ουδέτερο με ελαφρός όξινο νερό) αλλά νομίζω με ένα πεχά κοντά στο 6,8 είσε ΟΚ και με τα δύο είδη....και με τη σκληρότητα λίγο κάτω για τα ταιγκερ φις και λίγο πάνω για τα άλλα δύο ....άρα δικό μου το λάθος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω φιλε θα τα φτιαξω αυτα !!!!!
που θα τα βρω δε ξερω !!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως σημερα τα ειδα στο WI
Eφεραν τα DATNIOIDES UNDECIMRADIATUS σε πολυ μικρη ηλικια 2 εκατοστα. Τζαμπα τιμη ομως,2μιση ευρω. Χτυπα ενα τηλ.
|
||||
|
||||
![]()
λες να μου στειλουν 2 ψαρια σαμο για 5 ευρο ????
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημεια και Τερατα σε 7500 λιτρα | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 05-10-11 16:16 |
sex room in harris samos hotel | harris samos | Δίσκοι | 32 | 12-07-10 00:38 |
2 Τερατα.... Help!!!! | valblanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 31-10-06 20:52 |