|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για το βιντεακι!
τι πανεμορφα τα altum! αν και τοσο καιρο δεν ειμαι πολυ των σκαλαριων αλλα τα συγκεκριμενα μου αρεσανε παρα πολυ! οταν μπορεσω να κανω ενα 400αρι εχει να πεσει πολυ διαβασμα και πολυ μελετη! ![]() προς το παρον θα αρκεστω στα λιγα λιτρακια μου ![]() ιδανικα ψαχνω να βρω αν ζει καποιο ειδος στα ιδια νερα με τα ramirezzi, που αποσα εχω διαβασει βρισκονται στο rio orinoco και σε καποια παρακλαδια του, οπως και τα marble hatchet που κιαυτα αποτι εχω διαβασει και δει σε ενα απτα ντοκιμαντερ που εχω, ζουνε στο ιδιο ποταμι αν εχω καταλαβει καλα. αλλα ψαχνω για φωτογραφιες η βιντεακια για να δω σε τι περιβαλλον ζουνε.αν δεν τα δω οτι και να κανω δε θαναι αρκετα φυσικο νομιζω.και ψαχνω κυριως για Βενεζουελα. εχω λιωσει να ψαχνω βιντεακια!ειναι τοσο ομορφα που εχω κολλησει ![]() ------------------------- το θεμα ειναι οτι ψαχνω να βρω τα ειδη που "κολλανε" περισσοτερο γεωγραφικα με τα ραμιρεζι.μπορω να τα αφησω και οπως ειναι υποθετω,τα sterbai δεν ειναι τοοοσο μακρυα πια αλλα για να το κανω σωστο βιοτοπικο νομιζω θα πρεπει να ειναι οσο πιο κοντα γινεται τα ειδη. αυτα που εχω βρει (και εχω κρατησει στο παρελθον)ειναι τα habrosus που μου αρεσουνε κιολας αλλα δεν ξερω αν θα τα ξαναβρω, και κυριως το που βρισκονται τα marbled hatchefish που το fishbase δεν τα δειχνει στη βενεζουελα, αλλα τα δειχνει πιο κοντα με τα sterbai.(βολιβια,κολομβια κ βραζιλια αν δε κανω λαθος) αλλα σε ενα απτα ντοκιμαντερ που ειδα τα εδειχνε στο rio orinoco στη βενεζουελα και επισης τα βρηκα να αναφερονται και εδω απο συλλεκτη στη βενεζουελα, σε παρακλαδι του ορινοκο που συνδεεται με τον αμαζονιο. οποτε δεν ειμαι σιγουρος ακομα για το ποιες πληροφοριες πρεπει να ακολουθησω ![]() ![]() ![]() και τι θεωρουμε βιοτοπικο οσον αφορα την ιχθυοσυνθεση?πρεπει να ειναι τα ψαρια απτον ιδιο παραποταμο?η αρκει να ειναι απτο ιδιο ποταμι?θα μου πεις μετα παιζει και το περιβαλλον κλπ ρολο,αλλου στεκεται ενα ειδος αλλου το αλλο,αλλα αυτα ειναι που με μπερδευουνε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-01-12 στις 06:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |