|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να πάρεις πλαστική μπογιά σε χρώμα της αρεσκείας σου και να το βάψεις!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θελω να βαψω το ενυδρειο. αν καποτε το κανω θαλασσινο θα προτιμουσα ενα γαλαζιο φοντο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με χαρτονάκι θα είχες ξεμπερδέψει τώρα..αλλά αφού σκάλωσες με το βινύλιο ασχολήσου,καλό κάνει..
![]() Και εγώ είχα σκαλώσει να φτιάξω πλάτη στο δικό μου 400αρι και έφαγα μία βδομάδα σε αυτό.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα.
λοιπον παω για πετρες. δυστυχως με το λαθος τεστ για PH το μονο που ξερω ειναι οτι το νερο της βρυσης μου εχει PH τουλαχιστον 7,6 αλλα ποσο πιο πανω δεν ξερω. λογικα δεν θα εχω προβλημα. θα τσιμπησω την χαλαζιακη αμμο και θα παρω και πετρες ασβεστολιθικες. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην πάρεις πέτρες με μυτερές γωνίες! Μπορεί να τραυματιστούν τα ψάρια.
Όσο πιο καμπυλωτήγ είναι τόσο καλύτερα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν με πει αυτο το ΣΚ παιδια
Πηγα τσαμπα στον Ερμη. κλειστο τον βρηκα. Στησιμο μαλλον το αλλο ΣΚ. Πηγα απο Leroy Merlin ομως και πηρα 2 κομματια φελισολ μπλε FIBRAN 2 εκατοστα παχος για τον πατο. παιδια σιγουρα κανει να μπει αυτο το πραγμα μεσα στο ενυδρειο? η επωνυμια ειναι τυπωμενη πανω στο φελιζολ δεν ξερω με τι. παντως εχει μαυρα γραμματα. Το πλενω με νερο καλα πριν το βαλω να φανταστω? Επισης πηρα και σιλικονη BISON (γραφει για τζαμια και ενυδρεια) ισως κολλησω καμια πετρα (οχι ολες παντως) αλλα βασικα καποιος ελεγε ενα κολπο να περασει μια στρωση πανω απο το φελιζολ και να κολλησω αμμο ετσι ωστε αν σκαψουν τα ψαρια να μην φαινεται το μπλε. ισχυει αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..κάντου και ένα πλυσιματάκι!
Η σιλικόνη που πήρες κατάλληλη είναι ! Αυτό το κόλπο,που λες,και εγώ το έχω κάνει (δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει και από εμένα)..δες φωτο απτο δικό μου με τα DOW πριν γεμίσω με άμμο να δεις πως φαίνεται.. http://imageshack.us/photo/my-images/194/dsc05331r.jpg/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσα κιλα πετρες νομιζω δεν θυμασαι. εγω θα βαλω λιγο περισσοτερες και πως κανεις το κολπο? βαζεις λιγη σιλικονη και την απλωνεις με το δαχτυλο, και μετα πετας αμμο πανω και κολλαει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |