|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω αρχαριος ειμαι και γνωμη μου ειναι να βαλεις μια μικρη ομαδα απο danio erythromicron, ταιριαζει καλυτερα στις παραμετρους του νερου σου.δεν ξερω ομως αν ειναι ευκολο να τα βρεις.προτεινω να βγαλεις το καραβακι και να βαλεις στη θεση του 1-2 κρυπτοκορινες.ο φυσικος διακοσμος παντα δειχνει καλυτερα.στο χαλικι εχεις αλγη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω τα danio να κρυβονται σε σπηλιες,δεν ειναι κιχλιδες. απομακρυνε το καλυτερα.η αλγη εμφανιζεται σε κακη συντηρηση,σε περισεια θρεπτικων συστατικων και σε αυξημενη φωτοπεριοδο.αλλαγες νερου κανεις κανονικα?
|
![]() |
Tags |
30 λίτρα nano σύνθεση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Είσοδος νερού στο ενυδρείο | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-03-10 22:19 |
Ψαροσύνθεση.Τι λέτε μπορούν να ταιριάξουν? | kalaxan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 14-01-10 13:14 |