|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2.με το λαστιχο, το βαζεις στο ενυδρειο και ρουφας μια απο την αλλη πλευρα και τελος. το νερο βγαινει χωρις κοπο 3.ναι, το νερο πρεπει να ειναι προετιμασμενο απο πριν. καλο ειναι να μεινει τουλαχιστον 2 ωρες 4.η βαζεις ενα θερμοστατη στον κουβα με το νερο η βαζεις νερο απο τον θερμοσιφωνα.//εγω ετσι κανω// |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστοςςςςςςς |
|
||||
|
||||
![]()
ο καλυτερος τροπος να αλλαξεις νερο απο τον ΚΟΥΒΑ ΠΡΟς ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ειναι με εναν κυκλοφορητη. μπορεις να βρεις με 10 ευρω.[/QUOTE]
+1!
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να ΜΗΝ βαζουμε νερο απο θερμοσιφωνα,καθως μπορει να μεταφερθουν με το ζεστο νερο,διαφορα ανεπιθυμιτα απο τους σωληνες!
ειδικα (πχ) για γαριδες,ειναι μεγαλο ρισκο το νερο του θερμοσιφωνα! καλυτερα με θερμοστατη!
|
||||
|
||||
![]()
αν έχουμε χαλκοσωλήνες δεν ενδείκνυται να βάζουμε νερό από θερμοσίφωνο, μιας και με το χαλκό δε τα πάνε καλά
εγώ πάντως το χειμώνα από θερμοσίφωνο κάνω αλλαγές (ξέροντας ότι οι σωλήνες είναι πλαστικές ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος για την φοβία σου αλλά πιστεύω πως αν το αφήσεις να τρέξει για λίγο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο θερμοσίφωνας εάν είναι καινούργιος δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, εάν είναι παλιός όμως μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
video αλλαγής νερού? | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-02-11 20:09 |
ερωτήσεις για guppy, τροφή, φυτά και αλλαγή νερού | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 25-05-10 00:46 |
Η διαδικασία της γέννας !!!! | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 03-02-07 13:33 |
Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |
Διαδικασία φυτέματος | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 06-04-05 22:55 |