|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ! Δεν σκοπευω να τα δωσω ομως πρωτη φορα μπαμπας και θα τα αφησω ετσι ? χαχα . Χρειαζεται να κανω τωρα κατι ακομα για τα μικρα ? Οπως για παραδειγμα τι τροφη θελουν ? και οτι αλλο χρειαστουν !
|
|
||||
|
||||
![]()
Πώς τα βλέπεις μέσα στην γεννήστρα?
Τάισε τα flakes(φυλαράκια) τρυμένα πολύ για να μπορούν να τα τρώνε. |
|
||||
|
||||
![]()
Πως τα βλέπω εε? Ειναι αρκετα δραστηρια και κυνηγιούνται αν ειναι αυτη η απαντηση στην ερωτηση σου ! Ωραια εχω ήδη τετοια τροφη !
------------------------- Μολις τωρα ειδα αλλα 3 μικρα τα οποια ειναι λιγο μεγαλυτερα απο τα υπολοιπα και αρχιζουν και εχουν κιτρινοπα χρωματα . Υπάρχει περιπτωση να ειναι απο την ιδια γεννα ? πφφ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιάννης12 : 05-01-12 στις 17:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού είναι ζωηρά τότε είσαι σε καλό δρόμο.
Τα 3 που είδες είναι έξω απο την γεννήστρα? Κίτρινα είπες? Μήπως είναι Λαμπίντο? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι πολυ ζωηρα . Αυτα που ειδα ειναι εξω απο την γεννιστρα και εχουν κιτρινο χρωμα και ειναι λιγο μεγαλυτερα απο τα αλλα. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον φίλε μου πήρες και άλλες γέννες και δεν το κατάλαβες! Αυτά που είναι έξω ίσως να είναι λαμπίντο, ενώ αυτά που είναι μέσα ίσως να είναι pindani ή λαμπίντο. Ο χρόνος θα δείξει!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου φαινονται και για νεογεννητα...πρεπει να ειναι αρκετο καιρο μεσα στο ενυδρειο.....γιατι εχουν σχηματισει τα εξωτερικα χαρακτηριστικα τους...!! παραυτα ταιζε τρυμμενο φυλλαρακι και καμια κατεψυγμενη..διορθωσε την ψαροσυνθεση σου οπως προειπαν τα παιδια και καλη συνεχεια απο μενα !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους, άρχισα!!! | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 26-02-11 19:17 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |