|
|
||||
|
||||
![]()
αφου εκανες τη δουλεια σου μπραβο.
παντως σε γενικες γραμμες μην το εμπιστευεσαι και πολυ το jumbo στα ενυδρειακα μια και τοφερε η κουβεντα.δε μιλαω για ενα σφουγγαρι τωρα, αλλα αν φερει και τιποταλλο στο μελλον.... να προτιμας ενυδρειακα καταστηματα. αυτο γιατι κατα κυριο λογο φερνουν προιοντα (πολλα και διαφορα ειδη)που ειναι δοκιμασμενα και απο αλλους χομπιστες εδω και χρονια.ετσι και δε θα βαλεις κατι που πιθανον ναναι επικινδυνο για τα ψαρια και δε θα πετας τα λεφτα σου (εστω και τα λιγα) και θα μπορεις να παρεις και γνωμες αποδω πριν αγορασεις ![]() και μια και τοφερε κιαυτο η κουβεντα μην πολυεμπιστευεσαι ουτε και τους πετσοπαδες.οι περισσοτεροι θα σου πουνε πολλες μπουρδες για να πουλησουνε.καλυτερα ειναι να ρωτας εδω αφου εδω θα σου απαντανε ανθρωποι που αγαπανε το χομπι και οχι τα λεφτα σου. για να μην αφηνουμε αναπαντητα,το αντιχλωριο που εχεις ειναι αυτο? |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλημερα σας!
Το λοιπον σημερα πηγα και αγορασα ενα θερμοστατη μικρο για το ενυδρειο και επισης ο πετσοπας μου εδωσε και αυτο.. http://www.amazonios.gr/product_info.php?cPath=400_505&products_id=2708 αλλα αναρωτιεμαι εδω λεει οτι τοποθετουμε τα ψαρια μετα,ωστοσο στις οδηγιες λεει οτι και αφοτου βαλουμε το ψαρι ανα μια εβδομαδα το χρησιμοποιουμε!Τι να κανω? Οσο για τα αντιχλωρια που εχω ειναι to http://www.prodacinternational.it/as/index.php?page=shop.product_details&product_id=17& flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&It emid=2&lang=en που ειναι οι σταγονες που ελεγα με το antistress και το αλλο ειναι αυτο http://www.google.gr/imgres?q=DANIOS+anti+chlorine+for+aquarium&hl=el&c lient=firefox-a&sa=X&rls=org.mozilla:el ![]() και παλι καλημερα σας! ------------------------- Εχω φαει το ιντερνετ πουθενα δεν βρηκα για το Danios το αντιχλωριακο.. να το εμπιστευτω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hurinios : 05-01-12 στις 12:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σου εχω απαντησει ηδη ποιο να παρεις για αντιχλωριο.με τα βακτηρια η γενικη ομολογια εδω μεσα και οχι μονο,ειναι οτι δε θα κανεις δουλεια σε 24 ωρες οπως περιγραφουνε.αυτο γινεται μονο με σωστο μπολιασμα χρησιμοποιωντας μπολι απο υγιες ενυδρειο.με ολες τις αλλες μεθοδους ο κυκλος του αζωτου χρεαζεται χρονο για να ολοκληρωθει.τωρα αν θες να πας να δωσεις λεφτα και να παρεις και το ρισκο για το θανατο του ψαριου μεγεια σου με χαρα σου.εγω σε προειδοποιησα για να μην ανοιξεις κανενα θεμα σε καμια βδομαδα του τυπου "ΣΟΣ,κατι δεν παει καλα!..." κλπ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ με το αντιχλωριο!Του πηρα και θερμοστατη το μετακινησα και στο σαλονι και τωρα ειναι μια χαρα.. Κανει και τσαλιμια οταν με βλεπει..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικος και καλή συνέχεια
Από τροφή τι έχεις?? Προσοχή στην ποσότητα...πολύ λίγο και να θυμάσαι..."κανένα ψάρι δεν ψοφάει από πείνα, αλλά από πολύ φαγητό !!!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Betta bio gold τρωει!Καλα ναι δεν του δινω παραπανω απο 3-4 μπιλακια την ημερα!Παρεπιπτοντως μετα τον θερμοστατη εχω δει μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα του..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρε και bloodworms για εναλακτικη τροφη!
θα τρελαθει!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος σε 25Λ | bebeto | Bettas | 17 | 07-04-11 14:37 |
Φωτογραφικη του newbie | Roussaks | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 31 | 05-11-10 02:32 |
gyppies-newbie-low bugget-βοηθεια για στησιμο | polis2006 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 24-08-10 08:44 |
Red Cap vs μονομαχος... | Kunkka | Χρυσόψαρα | 25 | 11-11-09 21:05 |