|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλοι εχουν και βελισνεριες με τα χρυσοψαρα. αλλα εχω διαβασει εδω και για περιπτωσεις που τις κομματιασαν.
σιγουρα μπορεις να βαλεις μικροσοριουμ. γενικοτερα οτι εχει σκληρο φυλλο μαλλον θα αντεξει. αμπελι κανει σαν ξυλο αλλα οπως ειπε και ο πανος πιο πανω...να ειναι ξερο. αν θες δες εδω και τι εκανα με τις δικες μου αμπελοβεργες. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E5%F1%E3%F9%ED
|
||||
|
||||
![]()
η αποψη μου ειναι να αφησεις "γυμνο" το ενυδρειο (χωρις αμμο-χαλικι),καθως ειναι πιο ελεγχομενα καθαρος ο βυθος!
μετα παιρνεις ενα-δυο ξυλα απο πετσοπ και μετα την καταληλη "απολυμανση" του δενεις τις ανουμπιες πανω τους! αν θες κι αλλα φυτα,μπορεις να βαλεις γυαλινα και καινουρια ταπερ και μεσα σε αυτα καμια βαλισνερια! μπορεις να καλιεργεις σε αλλα ενυδρειο φακη και κερατοφυλλο για να τα ταιζεις! τελος,θα πρεπει να εχεις στο νου σου οτι μακροπροθεσμα θα χρειαστεις μεγαλυτερο ενυδρειο,καθως τα λιτρα αυτα ειναι καλα για δυο φανσυ χρυσοψαρα,αλλα τα κοινα γινονται τεραστια! κοιτας για ενυδρειο ενος μετρου και πανω! καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
το καλοκαίρι με το καλό μόλις περάσω και παω στο σπίτι μου σε νησί θα ξεκινήσω θαλασσινό...
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κολλησεις με τα χρυσοψαρα!πραγμα απιθανο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λες να κολησω τόσο πολύ;;; ο καιρός θα δείξει...Όντος είναι συμπαθητικά...
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κατοικοιδιο με οοολη την σημασια της λεξεως!
σε μαθαινουν! τα ταιζεις στο στομα! τρωνε το μισο ψυγειο σου! ![]() μεγαλωνουν! ζουνε πολλα χρονια (με την καταλληλη προσοχη)! "δενεσαι"... δεν θα τα δωσεις... θα το δεις! ![]() ------------------------- δεν ειναι συμπαθητικα! "τα σπανε"!!! ![]() ![]() δες και ενα βιντεο που ειχε ποσταρει ο σωκρατης! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17458
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 06-01-12 στις 13:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω τα χρυσοψαρα σου να τα βαλεις αργοτερα σε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο.......
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
goldfish (shubunkin) | shubunkin555 | Χρυσόψαρα | 22 | 10-05-12 21:07 |
Υδρόβια χελώνα common snapper | polyvios2004 | ¶λλα ζώα | 15 | 27-01-11 23:49 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |